caixa popular

Comencen les obres de la Plaça de Bruges

L’activitat en esta primera setmana consistirà en l’adequació de l’entorn

Comencen les obres de la Plaça de Bruges
16/05/2018 -

Amb l’inici de les operacions de senyalització de desviaments i altres actuacions similars, hui han començat les obres del pàrquing de Bruges-Mercat Central, que tenen una durada prevista de cinc mesos i mig per a la finalització i obertura del pàrquing. L’activitat en aquesta primera setmana consistirà en l’adequació de l’entorn per a possibilitar la mobilitat motoritzada en el mateix, especialment del transport públic, mentre s’actue en l’entrada al futur aparcament.

«Complits tots els tràmits legals previstos per la legislació, comencen les obres de l’esperat pàrquing, que després de més de 10 anys d’abandó provocats per la deficient gestió prèvia, han sigut desbloquejats pel Govern de la Nau: un compromís, un altre més, que teníem amb la ciutadania, que hem dut a terme diligentment i segons el full de ruta previst», ha exposat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Així, hui començaran els desplaçaments de contenidors, retirada de forquetes, replantejament de zones d’estacionament i reajustament de voreres que possibiliten el funcionament de l’EMT i la circulació de vehicles mentre les obres ho precisen. Les obres han sigut adjudicades a Edifesa Obras y Proyectos, S.A., per un import de 3.165.001,84 euros (IVA inclós).

En principi, la principal afecció a la fi de la pròxima setmana serà l’ocupació del tram del carrer d’Editor Manuel Aguilar entre Sant Antoni i l’avinguda de l’Oest, que suposarà el desviament del trànsit rodat procedent de Guillem Sorolla pel carrer de Sant Antoni i el carrer de Beata, que invertiran el sentit de la circulació per a fer-ho possible. D’altra banda, el tràfic procedent dels carrers de Peu de la Creu i Carabasses no podrà circular per avinguda de l’Oest sentit plaça de Sant Agustí, tan sols podrà circular en direcció cap al carrer de Murillo. No obstant això, encara que està previst que aquests canvis siguen efectius a partir del pròxim dimecres 23 o dijous 24 de maig, es recomana evitar circular per aquest entorn si no és estrictament necessari, ja que des de ja s’estan realitzant les operacions per a afavorir aquesta accessibilitat i l’EMT realitzarà proves prèvies amb els seus vehicles per a assegurar el correcte funcionament de l’operatiu.

Tot aquest desviament suposarà a partir de dijous 24 la redistribució d’algunes parades de l’EMT, quedant anul·lades les de l’Editor Manuel Aguilar-avinguda de l’Oest, avinguda de l’Oest-Beata, avinguda de l’Oest-Roger de Flor i Pl. Ciutat de Bruges; mentre que la de Guillem Sorolla-Torn de l’Hospital es desplaça uns metres, direcció Mercat Central fins a l’altura del carrer de Maldonado. Tota aquesta informació es traslladarà per informadors a peu en els dies previs i en els primers dies dels canvis en les mateixes parades, en les quals, a més, s’informarà per escrit de qualsevol canvi.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 11 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris