25n
25N
25N

Comencen les obres del nou refugi d'animals de l'Ajuntament de Paterna

Comencen les obres del nou refugi d'animals de l'Ajuntament de Paterna
04/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat les obres del nou refugi d’animals municipal que s’instal·larà al polígon Fuente del Jarro i que permetrà triplicar la capacitat dels animals que poden ser custodiats.

Així ho ha anunciat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro qui ha explicat que “la nova instal·lació inclourà al voltant de 100 boxs a l’aire lliure, amb coberta per a protegir als animals davant les inclemències del temps, a més d’un espai per al seu esplai i exercici físic”.

També hi haurà un edifici que albergarà una recepció amb sala d’espera, així com una zona per als usuaris que realitzen les activitats laborals dins del refugi que inclourà llocs d’oficines, condícies, vestuaris i un magatzem.

El refugi comptarà amb un espai destinat a l’atenció veterinària, que inclourà el quiròfan que ja existeix a les instal·lacions actuals i que permetrà que es continue atenent els animals en les millors condicions.

A eixe respecte, Navarro ha recordat que “amb el servei de cirurgia que ja s’està oferint, Paterna es posa al capdavant d’Espanya en benestar animal, no sols per haver-hi municipalitzat el servei de recollida i custòdia, sinó també perquè garantim que els animals que arriben al refugi siguen atesos en les millors condicions”.

El quiròfan s’utilitza “tant per a possibles intervencions d’urgència dels animals que estan a l’espera d’una família d’adopció com per a altres operacions” ha puntualitzat la regidora.

Finalment, la instal·lació també inclourà un crematori i permetrà la incineració de manera controlada, reduint la possibilitat d’infeccions i riscos ambientals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 8 =

bombers
CCCC
bombers