25n
25N
25N

Comencen les obres del jardí de Pintor Maella

Comencen les obres del jardí de Pintor Maella
07/09/2018 -

La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València ha anunciat el començament de les obres d’un nou jardí de 1.809,62 metres quadrats que es construirà en el barri de la Creu del Grau de València entre els carrers Pintor Maella, Carolina Álvarez, Samuel Ros i avinguda Balears.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat el compromís del govern amb les zones verdes de la ciutat. «Amb l’enjardinament d’aquesta zona i amb la plantació de més de quaranta arbres en quasi 1.810 metres quadrats, dotem a la ciutat de València d’un nou pulmó verd dins del pla de nous enjardinaments que aquest govern està fent per tota la ciutat», ha explicat.

El projecte de Pintor Maella té previst enjardinar una parcel·la de forma rectangular de 1.809,62 metres quadrats d’extensió, situada entre els carrers Pintor Maella, Carolina Álvarez, Samuel Ros i avinguda Balears i que actualment s’utilitza com a zona d’aparcament de vehicles. El projecte és fruit de les peticions de veïns i veïnes del barri de la Creu del Grau en els pressupostos participatius «decidimVLC».

Les obres ja han començat i tenen un termini d’execució de tres mesos. El pressupost d’adjudicació ascendeix a 196.022,88 euros.

Aquest pla inclou la creació de diferents espais destinats a diversos usos: un per a majors amb aparells biosaludables, un arener per als xiquets de tres a sis anys, i una tercera zona també per a xiquets i xiquetes, però de sis a deu anys. L’actuació al parc es completarà amb la dotació de l’enllumenat, una font, bancs, papereres, el aparcabicicletes i la instal·lació del reg localitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus