25n
25N
25N

Comencen les obres de reurbanització de l'entorn del Mercat d'Algirós

Comencen les obres de reurbanització de l'entorn del Mercat d'Algirós
10/04/2019 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarria, ha informat de l’inici dels treballs de reurbanització de l’entorn del Mercat d’Algirós, que comencen este dijous amb l’objectiu millorar l’accessibilitat universal de la plaça de Sant Felip Neri, un dels espais principals del barri d’Albors.

El projecte suposarà una inversió de més de 145.000 euros; concretament el pressupost ascendix a 145.135,41 € (IVA inclòs), la qual cosa permetrà dur a terme una acció integral de millora urbanística i dels accessos de l’entorn.

L’actuació inclourà l’ampliació de les voreres dels carrers la Pobla de Farnals, Rugat i Actor Llorens. A més, en esta última es plantaran 10 nous arbres amb la seua corresponent xarxa de reg. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha destacat la «importància de continuar amb la labor que estem duent a terme per a recuperar espai públic per a les persones i millorar l’accessibilitat de tota la ciutat».

L’edil també ha recordat que durant la redacció del projecte d’actuació es va acordar amb el Servici de Mercats la realització de l’obra en dos fases per a minimitzar l’afecció al mercat: en primer lloc, s’ocuparà el carrer de Rugat i el tram d’Actor Llorens que afecta a la plaça Sant Felip Neri i, posteriorment, es procedirà a l’ocupació del carrer la Pobla de Farnals.

El termini d’execució del projecte és de 3 mesos des de l’inici de les obres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
el puig