25n
Orgull
Orgull

Comença el termini per a sol·licitar les ajudes de material escolar a Aldaia

El termini romandrà obert fins el 15 de octubre

Comença el termini per a sol·licitar les ajudes de material escolar a Aldaia
22/07/2021 -

L’Ajuntament d’Aldaia ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a demanar les ajudes de material escolar per al curs 2021/2022, que romandrà obert fins al 15 d’octubre.

El tràmit es pot realitzar de manera telemàtica amb el certificat digital, o presencialment en l’Oficina d’Informació de la planta baixa de l’ajuntament, per a la qual és imprescindible sol·licitar cita prèvia en la web, en l’app municipal, o en el telèfon 96 150 15 00.

Aquestes beques estan dirigides a l’alumnat de 2n cicle d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Formació Professional Bàsica, Batxillerat, Cicles Mitjà i Superior, Educació Especial i PFCB per al curs escolar 2021/2022. Podent ser beneficiari tot aquell que estiga matriculat en un centre públic o concertat, excepte el matriculat en un centre d’Educació Especial, que també podrà ser privat.

La quantia de les ajudes ascendeix a 60 euros per a Batxiller i Cicles Mitjà i Superior; 50 euros en Educació Secundària, Formació Professional Bàsica, PFCB (Programes Formatius de Qualificació Bàsica) i Educació Especial (12 i més anys); 40 en Educació Primària i Educació Especial (6 a 11 anys); i 20 per alumne o alumna en el cas d’Educació Infantil 2n cicle i Educació Especial (3 a 5 anys). En el cas de tindre la condició de família nombrosa o discapacitat, les quanties anteriors es veuran incrementades en un 50%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − onze =