25n
25N
25N

Comença la plantació d'arbres en el carrer Hernández Lázaro

Comença la plantació d'arbres en el carrer Hernández Lázaro
18/11/2019 -

Aquesta actuació de l’equip del Servei de Jardineria del consistori completa les obres de condicionament d’aquest carrer després de la repavimentació de la vorera. Es plantaran 26 arbres d’espècies noves i s’amplien els escocells on s’instal·la un sistema de reg. També es mantenen una desena d’arbres que es troben en bones condicions.

L’Ajuntament de València ha començat la plantació d’arbres en el carrer Hernández Lázaro del barri Sant Pau en Campanar. Es tracta d’una actuació que completa les obres de condicionament d’aquest carrer. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, explica que aquest projecte té com a objectiu habilitar zones verdes que renaturalitzen l’espai públic i dignifiquen l’entorn dels nostres barris.

El passat mes d’abril es va procedir a repavimentar la vorera que es trobava deteriorada en alguns trams a causa del creixement d’arrels dels arbres existents. De fet, durant aquestes obres, es van revisar els exemplars afectats per comprovar el seu estat així com la seua ubicació perquè en algun cas suposaven un obstacle per ocupar passos de vianants o voreres.

Ara s’ha iniciat la plantació del nou arbrat amb una inversió de 25.570 euros. Són 26 arbres d’espècies noves, l’arbre botella o braquiquíton i palo de rosa o arbre de Tipu, i es mantenen altres 10 ja existents. D’altra banda s’amplien els escocells habilitant una xarxa de reg. Per a aquesta actuació s’ha tingut en compte la seguretat i el trànsit dels vianants.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que “volem dotar, als veïns i veïnes d’aquest carrer i de tot el barri, d’arbres que milloren la qualitat de vida, de l’aire i generen ombra a l’estiu”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + nou =

lleida 2020
activem alfafar