25n
25N
25N

Comencen les obres d'apertura del carrer Doctor Buen de Benimàmet

Comencen les obres d'apertura del carrer Doctor Buen de Benimàmet
01/10/2019 -

L’Ajuntament posarà fi al tap urbanístic del carrer Doctor Buen de Benimàmet en connectar aquesta via amb Miniaturista Messeguer. Aquestes obres, que han començat hui i s’executaran en un termini de dos mesos, amb un pressupost de 90.000 euros, “i donaran resposta a anys de reivindicacions veïnals”. “I, a més, compliran amb l’objectiu municipal de recuperar i fer valdre l’espai públic per als veïns i veïnes de la ciutat”, tal com ha informat hui la regidora de Desenvolupament i Regeneració Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez.

L’edil ha ressaltat la importància que té per al veïnat aquesta intervenció urbanística “ja que solucionarà els problemes de mobilitat que generava aquest carrer sense eixida, i la degradació de l’entorn, amb un fort desnivell que impedeix la connexió amb la rotonda de Miniaturista Messeguer”. “Per a poder dur a terme aquesta obra amb un pendent adequat ha sigut necessari un canvi de planejament que farà viable el projecte, que era una important reivindicació veïnal”, ha afegit.

La superfície de calçades que s’urbanitzaran és de 273,50 m2, i la de voreres 290,00 m2. Pel que respecta a la xarxa de sanejament, aquesta serà de nova construcció, prolongant 57,80 m la ja existent al carrer. “En general, es pretén esmenar el risc d’incomunicació i d’inseguretat del veïnat de la zona, motivat principalment per la dificultat d’accés de determinats vehicles en no existir possibilitat de canviar de sentit”, ha manifestat la regidora, qui ha recordat “que en l’anterior mandat es van iniciar els tràmits per a donar una solució digna al carrer Doctor Buen, que ara completem urbanitzant el seu tram final, millorant la seguretat i la mobilitat del veïnat, i dotant d’un entorn digne al barri”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − sis =