25n
Orgull
Orgull

Comença la instal·lació d'il·luminat LED en totes les àrees empresarials de Paterna

La inversió per a l’execució d’aquest projecte és d’aproximadament 600.000 euros

Comença la instal·lació d'il·luminat LED en totes les àrees empresarials de Paterna
13/07/2021 -

L’execució del projecte de substitució de l’enllumenat públic per tecnologia led en les 6 àrees empresarials de Paterna ha començat aquesta setmana al Parc Tecnològic.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de Paterna i responsable de l’Àrea d’Empresa, Indústria i Universitat, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que “a través d’aquest projecte, finançat per l’IVACE, seran substituïdes unes 2.000 lluminàries en els 5,5 milions de metres quadrats industrials que hi ha a la nostra ciutat”.

Tal com ha destacat el primer edil, “l’ús d’aquesta tecnologia no sols suposarà un estalvi econòmic anual d’uns 42.000 euros sinó que a més permetrà evitar l’emissió de 82,83 tones de CO₂ a l’atmosfera cada any”.

Per a dur a terme la substitució de les lluminàries per leds s’empraran dos equips de treball independents que actuaran simultàniament en diferents zones i que permetran que, en un termini aproximat de dos mesos, totes les àrees empresarials de Paterna il·luminen mitjançant aquesta nova tecnologia.
En aquest sentit, durant el mes de juliol, el projecte s’executarà al Parc Tecnològic, al parc empresarial de L’Andana i en el de Els Molins, mentre que a l’agost els treballs es desenvoluparan al Parc Empresarial Tàctica i en la Fase I del polígon industrial Font del Pitxer.

Serà al setembre quan s’execute el projecte en la fase II de Font del Pitxer, després del que es realitzaran els protocols i proves de qualitat internes corresponents.

Tal com ha recordat Sagredo “aquest projecte se suma al pla de millora de l’enllumenat públic que l’equip de govern socialista ve desenvolupant en tots els barris de la ciutat i que permetrà que Paterna estiga al 100% il·luminada amb tecnologia LED”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 18 =