25n
25N
25N

Comença l'ampliació de les voreres de l'avinguda del Primat Reig, plaça Riu Duero i del carrer de Tírig

Comença l'ampliació de les voreres de l'avinguda del Primat Reig, plaça Riu Duero i del carrer de Tírig
28/12/2017 -

La Regidoria de Desenvolupament Urbà ha iniciat els treballs d’ampliació de les voreres de l’avinguda del Primat Reig, plaça Riu Duero i del carrer de Tírig. L’actuació compta amb un termini d’execució de dos mesos i amb un pressupost total de 60.070,85 euros.

Concretament, tal com ha explicat el regidor de Desenvolupament Sostenible, Vicent Sarrià, a l’altura de la Plaça Riu Duero, s’augmentarà l’amplària de la vorera unint les dues voreres actuals, la paral·lela a la línia d’edificació i la de la illeta entre passos de vianants, suprimint així la zona d’asfalt situada entre aquests elements. La zona per als vianants tindrà una secció variable d’entre 15m i 2,6m.

D’altra banda, a l’altura del Primat Reig, se suprimirà la zona d’asfalt situada dins de l’àmbit d’actuació, donant continuïtat a la vorera i realitzant una baixada a 4cm a l’altura de l’accés de vehicles, en la intersecció amb les zones de calçada. A més, es delimitarà una zona d’aparcament per als vehicles de la Guàrdia Civil amb línia discontínua blanca.

Finalment, en el carrer Tírig, se suprimirà la zona d’asfalt, donant continuïtat a la vorera i realitzant una baixada a 4cm a l’altura de l’accés. En la zona on se situa la caserna, es preveu l’ampliació de la vorera a 4m per a assegurar un pas d’uns 2 metres en la zona d’estretament.

Vicent Sarrià ha explicat que l’objectiu d’aquesta actuació és “assegurar l’accessibilitat universal i millorar la mobilitat per als vianants, que és una prioritat per a la delegació de Desenvolupament Urbà i per a l’Ajuntament” .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 10 =