El Dinar Homenatge als Majors de Sedaví reuneix a més de mil persones

El Dinar Homenatge als Majors de Sedaví reuneix a més de mil persones
19/09/2018 -

Un dels actes més emblemàtics i emotius de les Festes Populars i Patronals de Sedaví és el Dinar Homenatge als Majors que l’Ajuntament organitza i dedica exclusivament als seus veïns de més edat. Enguany, més de 15 autobusos van traslladar a Alzira, lloc on es va celebrar l’acte, a les quasi mil persones assistentes a l’esdeveniment.

A aquesta tradicional reunió va assistir també l’Alcalde de Sedaví, Josep Ferrán Baixauli, acompanyat pel Conseller d’Hisenda i Módelo Econòmic, Vicent Soler, el Secretari d’Igualtat i Inclusió , Albert Ibañez, i membres de la Corporació Municipal.

A l’hora dels discursos, tant l’Alcalde com el Conseller van destacar la importància que tenen els nostres majors en la societat, i el compromís de l’Administració per seguir millorant, dia a dia, les prestacions i serveis per a aquest col·lectiu.

Ja a la vesprada, se celebrarà la divertida Cavalcada pels principals carrers del municipi, en la qual més de 20 carrosses de les diferents associacions , falles i col·lectius locals van desfilar davant el nombrós públic assistent.

A la nit, en una abarrotada Plaça Jaume I, el concert de Divines Lyric Pop va delectar al públic amb els seus temes més coneguts. En el Recinte Festiu, l’actuació de l’Orquestra Eufória i un concurs de disfresses van congregar als més joves fins a la matinada.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − sis =

sagunt a escena 2019
turismo salou