caixa popular

Tots els comerços obriran tots els diumenges fins al pròxim 13 de gener

Tots els comerços obriran tots els diumenges fins al pròxim 13 de gener
14/06/2018 -

Complint l’acord signat per Anged i la resta del sector, des de diumenge que ve 17 de juny, tots els comerços de les zones de gran atracció turística de la Comunitat Valenciana podran obrir les seues portes ja de manera ininterrompuda fins al 13 de gener, “donant resposta a la demanda de gran quantitat de clients de les nostres tendes”.

Així Grans Superfícies com el Corte Inglés tornen a obrir tots els diumenges a partir d’esta mateixa setmana. Per a Joaquín Cerveró, portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, “aquests mesos en els quals els comerços no han pogut obrir els diumenges i festius, hem rebut una quantitat ingent de peticions dels nostres clients, que ja s’havien acostumat a realitzar les seues compres quan més temps lliure tenen. A açò hem de sumar les vendes perdudes a turistes que ens visiten en festiu i es troben la Comunitat tancada”.

La fi de la llibertat d’horaris comercials arribava a les Corts en el mes de febrer. Les previsions d’ANGED, basades en les dades històriques d’aquests últims anys, situen als diumenges com el segon o tercer dia de major impacte comercial durant la setmana.

Durant aquests mesos les empreses d’ANGED han fet un gran esforç per mantenir els 800 llocs de treball que es van crear, amb motiu de les obertures en festius. Ara i de cara a la campanya de rebaixes, esperem crear al voltant de 1.000 ocupacions específiques.

Joaquín Cerveró vol fer arribar una reflexió a la Direcció general de Comerç: “les empreses d’ANGED vam fer un gran esforç per aconseguir un consens que permetera acabar amb el debat de les obertures comercials, malgrat saber que la legislació espanyola avalava la nostra postura, com es ve demostrant sentència rere sentència. Seria important que l’esperit d’aqueix acord es plasme en el desenvolupament legislatiu. Nosaltres entenem que no es pot convertir el desenvolupament reglamentari d’una norma en una llei de comerç encoberta, que limite encara més les possibilitats de crear ocupació, créixer econòmicament i satisfer adequadament les demandes dels consumidors. Hui en dia i cada vegada més, a la Comunitat Valenciana com a tot el món, qualsevol persona pot comprar el que vulga, 365 dies a l’any durant les 24 hores del dia, en el canal en línia, principal beneficiari de totes les traves burocràtiques i restriccions legals a les tendes físiques”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − onze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris