caixa popular

Comencen els PFQB en Rafelbunyol

Comencen els PFQB en Rafelbunyol
25/09/2017 -

La setmana passada començaren les classes dels dos Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFQB), impartits a Rafelbunyol i impulsats per la Regidoria de Benestar Social per a facilitar una eixida laboral als joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat en ESO.

21 xics i xiques tenen l’oportunitat de millorar el seu futur participant en aquests PFQB: un d’Operacions Auxiliars de Fabricació Mecànica i un altre de Reproducció de Motles i Peces Ceràmiques Artesanals, per a alumnes amb discapacitat.

Uns programes que des dels Serveis Socials de l’Ajuntament afirmen ser de gran utilitat per al seu alumnat, no solament per les oportunitats laborals, ja que en el cas de la fabricació mecànica el percentatge d’inserció laboral és molt alt, sinó també en l’àmbit social, sobretot per al col·lectiu de persones amb discapacitat.

En la jornada de benvinguda del curs ha estat present la directora dels programes, Inma Medina, Treballadora Social de l’Ajuntament i el professorat dels mateixos que ha animat a la joventut a no desaprofitar oportunitats com aquesta, que sens dubte serà la base per a la seua futura entrada en el mercat laboral.

El Programa Formatiu de Qualificació Bàsica per a persones amb discapacitat té les últimes places vacants pel que si estàs interessat o interessada a participar pots contactar amb el Departament de Serveis Socials 961410553 (ext.1).


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris