caixa popular

Comença l'estiu en l'Escola d'Estiu i l'Escola d'Estiu Especial

Comença l'estiu en l'Escola d'Estiu i l'Escola d'Estiu Especial
30/06/2017 -

L’Escola d’Estiu ja ha obert les seues portes, durant el mes de juliol, per a rebre a un total de 178 xiquets i xiquetes d’educació Infantil i Primària, que gaudiran d’un estiu ple d’activitats de caràcter lúdic i educatiu. Des del departament d’Educació de l’ajuntament, en col·laboració amb EDUQUE, es realitza esta activitat per a entretenir als més xicotets i xicotetes durant una bona part de les vacances d’estiu. “És important conciliar la vida familiar i la laboral en este període estival; que els pares i mares se senten tranquils de deixar als seus fills i filles en mans de professionals i sabent que estaran divertint-se alhora que aprenent coses noves”, ha destacat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Les activitats, dirigides per monitors especialitzats, estan tematitzades i són diferents per als alumnes d’educació infantil i primària, per exemple: esport, teatre, contacontes, excursions, activitats aquàtiques i tallers. L’Escola d’Estiu es realitza en els col·legis públics d’educació Infantil i Primària de la ciutat en horari de 9 a 14 h, ampliable fins a les 15 h, i els xiquets i xiquetes han sigut inscrits prèviament pels pares, mares o tutors, mitjançant la web de l’ajuntament.

Com a novetat, enguany s’han atés sol·licituds de xiquets i xiquetes amb NEE escolaritzats en centres ordinaris de la localitat, atesos amb un monitor de suport. D’altra banda, s’ha engegat, des del 21 de Juny fins al 21 de Juliol, l’Escola d’Estiu Especial que atén a 30 xiquets i xiquetes amb edats entre 3 i 20 anys, que estiguen matriculats en algun dels centres d’educació especial del municipi. Els participants tindran a l’abast, en el període estival, un gran ventall d’activitats, entre les quals podem trobar les visites culturals, les activitats esportives, els tallers i els grans jocs. Totes les activitats estaran coordinades i supervisades per monitors especialitzats.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios