25n
25N
25N

Comença la programació de l'Hort de Trénor per al 2018

Los talleres y actividades tratarán temas relevantes como el medio ambiente o el cambio climático, al mismo tiempo que fomentan la creatividad de los más pequeños y pequeñas

Comença la programació de l'Hort de Trénor per al 2018
08/01/2018 -

L’Ajuntament de Torrent ha presentat la programació mediambiental de tallers i activitats per al primer trimestre del 2018 de l’Hort de Trénor. L’estrena del programa va tindre lloc ahir diumenge, amb el taller “Art en la naturalesa”; una activitat on el públic infantil de la ciutat va conéixer a diferents artistes que han inspirat les seues obres dins de l’àmbit de la naturalesa. Per a finalitzar la jornada es va realitzar un passeig i una ruta interpretativa de la vegetació de la joia botànica torrentina, en la qual es van descobrir i es van analitzar algunes de les plantes que posseeix el parc.

En la programació per a aquest trimestre, els xiquets i xiquetes coneixeran aspectes rellevants sobre el medi ambient o el canvi climàtic, al mateix temps que desenvolupen la seua habilitat creativa. Durant aquest mes de gener es tractaran els diferents aspectes de la importància del nostre ecosistema; tot açò mitjançant jocs com el Ressò-Trivial, consistent en una versió del conegut joc de preguntes i respostes però, en aquest cas, amb qüestions relacionades amb el medi ambient.

A més, la graella continua els mesos de febrer i març, amb una temàtica que se centrarà en els animals. Per això s’han planificat els tallers “Fòssils”, on els xiquets i xiquetes es convertiran en investigadors; i “Uns amics molt higiènics”, en el qual els assistents fabricaran els seus propis animalets. Al mateix temps, també tindrà gran importància el canvi climàtic; un concepte difícil d’explicar als més xicotets i xicotetes, però que de manera divertida i utilitzant jocs, aconseguiran aprendre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 12 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa