25n
25N
25N

Comença la construcció dels paelleros i la nova zona d'oci a Massamagrell

Comença la construcció dels paelleros i la nova zona d'oci a Massamagrell
21/12/2017 -

El projecte d’esplai en la parcel·la municipal del sector entrenuclis de Massamagrell continua la seua expansió amb la construcció de la zona d’oci i els paelleros. Després de la primera fase d’aquest projecte, la construcció del camp de futbol, el projecte continua la seua segona fase amb la construcció d’una zona verda. La tercera fase, prevista per a més endavant, constarà d’una pista d’atletisme i dos pistes de tennis.


“Aquesta zona verda comptarà amb paelleros, taules cobertes amb ombratge i jocs infantils, amb serveis i zona de neteja per a les paelles. Les obres ja s’han engegat i està previst que estiguen apunt abans de Pasqua perquè els veïns i veïnes puguen gaudir d’aquesta àrea en aquestes dates” comenta la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez.


“Amb l’habilitació d’aquesta segona fase es crea una nova zona no solament esportiva sinó també d’oci. A poc a poc aquest projecte es va complint i la zona va agafant la forma que es va dissenyar a principis d’aquesta legislatura”, exposa l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa