caixa popular

Comença la campanya 'Mestalla 17.18' #SomVCF

Comença la campanya 'Mestalla 17.18' #SomVCF
19/06/2017 -

Som Família. #SomVCF. Perquè el valencianisme sempre s’ha caracteritzat per la seua fidelitat, compromís i amor a uns colors. Som és l’estendard per a la temporada 2017.18 i en el qual el Valencia CF inclou nombroses novetats i avantatges per als seus abonats així com els nous.

Un dels sectors als quals s’ha volgut beneficiar és a les famílies. Així a la Grada Familiar se li vol donar molta importància en esta renovació dels abonaments ja que, donat el seu èxit la passada temporada, el Club ha decidit oferir tarifa plana als abonaments infantils i ampliar-la amb la finalitat que més valencianistes puguen donar suport a l’equip en un entorn agradable, lliure de fums i amb activitats especials per als més menuts. Hem reduït l’import de l’abonament infantil per ajudar a que els nostres aficionats més joves puguen acompanyar-nos a Mestalla. Per a això s’han rebaixat i unificat molts preus de diferents zones per facilitar la seua presència.

Respecte a la Grada Jove, disfruta de tres tarifes diferents. L’abonament més econòmic s’establix en 106 euros per als accionistes i 125 euros als abonats actuals; els terminis d’edat que s’establixen són des dels 16 anys fins als 23 anys (nascuts entre el 01/06/1994 i el 31/05/2001, ambdós inclosos), des dels 23 anys fins a 30 anys (nascuts entre el 01 / 06/1987 i 1994.05.31, ambdós inclosos) i des dels 30 anys (nascuts abans del 1987.05.31, inclusivament).

El Valencia CF manté la seua política de premiar la fidelitat dels seus abonats majors de 65 anys (nascuts abans del 1952.05.31, inclusivament) que disfrutaran d’un descompte del 10%. En este sentit, aquells abonats que hagen assistit a un mínim de 17 partits de Lliga disfrutaran d’un 5% de descompte addicional. A més, cal recalcar que una de les principals novetats per a la temporada és que els abonats tindran un 10% de descompte en adquirir els seus productes en les Tendes VCF Oficials mostrant l’abonament en fer la seua compra.

D’esta manera, a partir del dilluns 19 de juny fins al dimecres 28 comença la fase de la domiciliació bancària, que inclou novament l’avantatge als abonats domiciliats de beneficiar-se fins el 5% de descompte sobre el preu de renovació. Així mateix, se pot pagar en dos còmodes terminis, sense interessos, o bé online o acudint a les taquilles de Mestalla. La renovació online començarà del 3 al 18 de juliol i en taquilles del 3 al 22 de juliol. Els canvis de localitat tindran de termini del 31 de juliol al cinc d’agost. Cal destacar que per a poder beneficiar-se del descompte d’accionista, l’abonament i almenys 11 accions han d’estar al nom del mateix titular abans del 2017.04.29.

Pel que fa als nous abonats hi ha un període de pre-reserva en línia del 3 al 31 de juliol amb el mateix preu com si renovares i amb els mateixos avantatges que els actuals abonats; un 10% de descompte mostrant l’abonament en fer la compra a les Tendes VCF Oficials, tarifa plana en els abonaments infantils, un descompte per assistència de fins al 10% per a la temporada 2018/19 i l’ampliació de la Grada Familiar de cara a la pròxima campanya.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris