25n
25N
25N

Comença a funcionar "Alfabetització Digital", nou programa online d'orientació laboral

Comença a funcionar "Alfabetització Digital", nou programa online d'orientació laboral
01/07/2020 -

7 dones i 2 homes en atur, amb edats compreses entre els 27 i 56 anys, participen en “Alfabetització Digital” per reforçar les seues competències digitals bàsiques per a la recerca de feina. Queda una plaça lliure encara

Els participants assistiran durant tot el mes a sessions virtuals per aprendre a manejar programes i aplicacions informàtiques que les empreses demanden actualment en els seus processos de selecció i ofertes de treball.

Posteriorment, comptaran amb l’assessorament de tècnics especialitzats per aplicar els nous coneixements digitals adquirits a la seua prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses.

Aquesta iniciativa està impulsada per Fundació Santa Maria la Real i Fundación Telefónica, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i el cofinançament de Fons Social Europeu, a través del programa operatiu poises.

El programa “Alfabetització Digital” ha començat a funcionar aquesta setmana a 25 ciutats de nou Comunitats Autònomes (Andalusia, Astúries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Navarra i Regió de Múrcia), entre les quals figura Ontinyent.

En aquesta ciutat, el programa ha arrancat amb 7 dones i 2 homes en atur, amb edats compreses entre els 27 i 56 anys, que participen en l’activitat per reciclar coneixements tecnològics, posar-se al dia amb l’ús d’internet i reforçar les seues competències digitals bàsiques per a la recerca de feina, aprenent a utilitzar eines i aplicacions que les empreses demanen en les seues ofertes de treball.

Què aprendran?

El programa es durà terme en un format online per la pandèmia. Els seus participants assistiran cada setmana a diverses sessions virtuals per aprendre a
gestionar un compte de Gmail per a la recerca de treball; a fer servir eines com Drive per a emmagatzemar tota la seua documentació; o aplicacions com Google Calendar o Trello per dissenyar el seu pla de prospecció laboral.

Aprofundiran en el l’ús de Paquet Office per a crear un currículum modern, una base de dades o una presentació professional. També coneixeran les oportunitats de les Xarxes Socials per a posicionar-te i trobar feina, especialment a LinkedIn.

Posteriorment, les persones participants comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics d’ocupació per a aplicar aquests nous coneixements digitals en la seua prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses per a la seua inserció laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

lleida 2020
activem alfafar