25n
25N
25N

Colomer: "En un context de canvi climàtic urgeix una reflexió profunda"

Colomer: "En un context de canvi climàtic urgeix una reflexió profunda"
24/01/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat la decisió del Consell d’incloure la recuperació de les infraestructures del litoral en el decret d’ajudes aprovat davant les conseqüències del temporal Gloria en la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha considerat que es tracta d’una decisió “molt encertada” que requereix ara una gran faena de coordinació entre administracions. “Som diversos els nivells implicats en la defensa del litoral i cal agilitar una estratègia de coordinació entre institucions”, ha dit el secretari autonòmic.

Al temps, ha manifestat el compromís de Turisme Comunitat Valenciana per a “agilitar els treballs per part dels nostres tècnics, que realitzaran primer una avaluació dels danys i iniciaren al més prompte possible la reposició d’infraestructures perquè les nostres platges continuen sempre obertes i preparades per a acollir al visitant.”

Segons el secretari autonòmic de Turisme, en un context de canvi climàtic, urgeix una reflexió profunda, realista i seriosa en la relació amb l’entorn.

Les platges de la Comunitat Valenciana són el primer atribut de la nostra imatge turística“, ha dit Colomer, al mateix temps que ha defensat la necessitat de pensar com afrontar la sostenibilitat de les infraestructures del litoral si es cronifiquen aquests episodis tràgics, en referència als temporals que han afectat en els últims mesos la Comunitat.

“Fan falta polítiques de llums llargues que ens retornen a llarg termini una harmonia fonamental entre l’economia, la sostenibilitat i la fisonomia de les nostres platges”, ha afirmat Colomer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 1 =

ccccinema
activem alfafar