25n
25N
25N

Colomer ressalta que 'estem a contacte amb el Govern central per a traslladar protocols i dades que ens permeten estar en els corredors sanitaris'

El responsable de Turisme recalca que la creació de corredors sanitaris “és una hipòtesi de treball que ja fa mesos que nosaltres valorem com a plausible i molt necessària”

Colomer ressalta que 'estem a contacte amb el Govern central per a traslladar protocols i dades que ens permeten estar en els corredors sanitaris'
19/10/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “estem en contacte amb el Govern d’Espanya per a traslladar els protocols que hem impulsat i les dades sanitàries”, amb l’objectiu d'”estar en els corredors sanitaris”.

El secretari autonòmic de Turisme i el secretari d’Estat de Turisme estan intercanviant la informació necessària per a poder posar en marxa corredors turístics segurs entre la Comunitat i els principals països emissors de turisme de la Unió Europea.

A més, al llarg d’aquest dilluns, s’espera rebre una carta de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, amb instruccions per a la concreció dels protocols.

Colomer ha explicat que “estem defensant l’argument sòlid i solvent que té la Comunitat Valenciana perquè, en un escenari d’obertura amb els coneguts com a corredors sanitaris, poder entrar en aqueixa programació a partir de les mesures de seguretat, dels protocols que el sector ha impulsat i amb una disciplina contundent que ha posat en pràctica en el nostre territori”.

El responsable de Turisme ha recalcat que la creació de corredors sanitaris entre la Comunitat Valenciana i destins de la Unió Europea “és una hipòtesi de treball que ja fa mesos que nosaltres valorem com a plausible i molt necessària”.

En aquest sentit, ha recordat el projecte Benidorm Island, que es va presentar fa algunes setmanes en col·laboració amb el sector i altres administracions, establia un protocol de seguiment dels turistes des de la seua arribada a l’aeroport fins al retorn al seu país per a no perdre la seua traçabilitat i control en cap moment, garantint la seua seguretat i la dels residents.

A més, ha explicat que “es tracta d’un projecte perfectament exportable i aplicable a qualsevol altre destí de la Comunitat Valenciana”.

Colomer ha assenyalat que, en la Comunitat Valenciana, el volum de negoci del turisme “no s’entén sense el mercat internacional, i en 2019 el tanquem amb 9,5 milions de turistes estrangers”.

Certificacions ‘Alacant Ciutat de l’Arròs’

El responsable de Turisme ha assistit al lliurament de certificacions ‘Alacant Ciutat de l’Arròs’ i ha destacat que aquest certificat “tanca un codi d’honor i uns valors d’excel·lència i qualitat que acredita professionalitat i lleialtat a un relat i a una societat”.

A més, Colomer ha animat al sector a “continuar construint marca i prestigi en la gastronomia”, perquè “el turisme té un futur carregat de valors, i viatjar sempre estarà en la ment i esperança dels ciutadans”.

Han rebut aquesta distinció 23 restaurants de la ciutat d’Alacant, reconeguts com a ambaixadors de la marca Alacant, i que destaquen per la seua hospitalitat, per l’excel·lència dels seus fogons i per ensenyar a través dels seus plats l’essència de la gastronomia alacantina.

Amb aquest segell es vol reconéixer la implicació dels restauradors i restauradores del municipi amb un dels productes estrela de la gastronomia de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − sis =