25n
25N
25N

Colomer inaugura a Massamagrell l'escultura 'L'últim Sopar' emmarcat en el projecte Obres Commemoratives Ruta del Grial

L’escultura inaugurada a Massamagrell pel secretari autonòmic de Turisme forma part d’un conjunt de 24 escultures que contribuiran a identificar les etapes

Colomer inaugura a Massamagrell l'escultura 'L'últim Sopar' emmarcat en el projecte Obres Commemoratives Ruta del Grial
25/11/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat juntament amb l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, l’escultura ‘L’últim sopar’, de l’artista valencià Antonio Peris Carbonell, emmarcada en el projecte impulsat per la Generalitat Obres Commemoratives Ruta del Grial.

Colomer ha explicat que “l’obra de Massamagrell és l’última escultura en l’última parada abans de la Catedral de València”, i ha afegit que “aquestes escultures, serviran per a senyalitzar els municipis que formen part de la Ruta del Grial”.

Aquesta escultura forma part de les 24 obres creades per l’artista valencià Antonio Peris Carbonell i que mostren diferents escenes formant un conjunt per a entendre la història del Grial i el seu camí fins a la Catedral de València.

Aquestes escultures estan realitzades en acer de 27 metres quadrats cadascuna situades al llarg de tot el recorregut de la ruta, des de Sant Joan de la Penya a València, i conten un relat que reflectira la història del Grial i com va arribar a València.

En concret, s’emplacen en els municipis deBailo, San Juan de la Peña, Loarre, Bolea, Huesca, Almudévar, Zuera, Zaragoza, Muel, Cariñena, Daroca, Calamocha, Monreal del Campo, Santa Eulalia del Campo, Teruel, La Puebla de Valverde, Sarrión, Barracas, Segorbe, Torres-Torres, Sagunto, Massamagrell, Alboraia i València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

CCCC
activem alfafar