25n
25N
25N

Els col·legis de Paiporta s'acosten a la política municipal

Els col·legis de Paiporta s'acosten a la política municipal
05/11/2019 -

Els xiquets i xiquetes de segon curs de primària del CEIP Lluís Vives han visitat aquest matí l’Ajuntament de Paiporta. Se sumen així a la visita que ja va realitzar fa un parell de setmanes l’alumnat, també de segon, del CEIP Jaume I de Paiporta.

Els i les escolars han visitat l’Oficina Única de l’Ajuntament, on han aprés que l’administració treballa de manera electrònica per a estalviar recursos i reduir l’ús de paper, i el saló de plens municipals, on han pogut conéixer un poc de més a prop, amb l’ajuda de l’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, el funcionament de la política local.

“Aquesta iniciativa, que ja és una habitual en la relació entre l’Ajuntament i els nostres col·legis, permet als més menuts i menudes anar coneixent l’administració pública de manera lúdica i pedagògica. És important que puguen acostar-se al nostre consistori, fer preguntes i veure com funciona el treball diari d’alguns departaments per anar fent consciència i formar en ciutadana des d’una edat primerenca”, ha explicat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Abans d’abandonar les instal·lacions municipals els xiquets i xiquetes han pogut plantejar algunes qüestions a l’alcaldessa i el regidor d’Educació, com ara quants membres formen en total la corporació municipal, quines són les altres professions dels regidors i regidores a banda de l’activitat política o quins són els projectes municipals de futur per a Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =

escalante
Informacion coronavirus