25n
25N
25N

Els col·legis de Massamagrell reben la visita dels Reis Mags

Per primera vegada, tot l’alumnat dels col·legis de Massamagrell tindrà regal

Els col·legis de Massamagrell reben la visita dels Reis Mags
18/12/2020 -

Les seues Majestats els Reis Mags han visitat al llarg d’aquesta setmana alguns dels centres escolars de Massamagrell. El dimecres 16 de desembre van visitar els col·legis Sant Joan Evangelista i Bisbe Amigó, i va ser el dijous 17 de desembre quan van ser al col·legi Verge del Rosari.

“A causa de la situació que travessem, i atés que no es realitzarà la tradicional cavalcada de Reis Mags el dia 5 de gener, l’Ajuntament de Massamagrell ha volgut tindre aquest detall amb els més xicotets i xicotetes del municipi. Els vam fer la proposta als col·legis, d’instal·lar una haima en els centres escolars perquè els Reis Mags s’assegueren en un mateix lloc, i allí van estar en els centres que els van autoritzar. Així es podien mantenir les aules bambolla i complir amb totes les mesures de seguretat, i els alumnes i alumnes van anar passant classe per classe a saludar a les seues Majestats i entregar-los la carta que es va encarregar des de la regidoria de Normalització Lingüística. Algunes classes fins i tot els van cantar, van ballar i els van demanar els seus regals”, comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

D’altra banda, les seues Majestats, van entregar a cada alumne i alumna un detall compost per una bossa amb 30 retoladors, una llibreta i una màscara reutilitzable, amb missatge en contra de la violència masclista i LGTBIfobia.

“Des de l’Ajuntament de Massamagrell, ens hem encarregat que enguany, absolutament tot l’alumnat dels col·legis de Massamagrell, haja rebut aquest detall, independentment que els Reis Mags visitaren o no el seu col·legi”, aclareix la regidora d’Educació, Araceli Munera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + quatre =