25n
25N
25N

Dos patinadores del Club de Patinatge Artístic de Paiporta participen en la jornada 'Els nous valors 2019'

Dos patinadores del Club de Patinatge Artístic de Paiporta participen en la jornada 'Els nous valors 2019'
12/02/2019 -

Dues patinadores del Club de Patinatge Artístic de Paiporta, Andrea Tarazona i Paula Redondo, varen participar recentment en la jornada ‘Els nous valors 2019’ de modalitat lliure, celebrada a les pistes d’Alginet i dirigida pel tècnic internacional Simone Fraietta baix l’organització de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana.

Aquestes trobades permeten a les patinadores i patinadors perfeccionar la tècnica i compartir experiències amb esportistes d’altres clubs valencians, cosa que els enriqueix des del punt de vista esportiu i humà.

La selecció de patinadores i patinadors es realitza en funció de la classificació del Campionat Autonòmic de 2018 i, d’aquesta manera, s’assegura la participació dels millors esportistes de la Comunitat Valenciana en aquesta modalitat, entre els quals es troben les dues patinadores paiportines participants en la jornada.
Trofeu Hivern

D’altra banda, el Club de Patinatge Artístic de Paiporta ha celebrat també recentment El Trofeu Hivern, amb la participació de 78 patinadores i patinadors, repartits en nivells de precompetició de l’1 al 6 i les categories territorials, és a dir, 3a categoria, infantil, cadet i juvenil.

La cita, celebrada a la plaça 3 d’Abril de Paiporta, va permetre comprovar les grans dosis de complicitat, generositat i amistat entre els i les esportistes d’aquesta disciplina amb una implantació molt notable a Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

bombers