25n
25N
25N

El Club Atletisme Puçol organitza la primera competició provincial després de la pandèmia

El Club Atletisme Puçol organitza la primera competició provincial després de la pandèmia
12/08/2020 -

El passat 8 d’agost, el Club Atletisme Puçol va estar present en el control provincial celebrat en l’Estadi del Túria, a València. I ho feia com a organitzador de l’esdeveniment: una competició en pista a l’aire lliure. Això sí: respectant totes les mesures de seguretat i higiene que requereix la situació actual. I el club local va obtenir molt bons resultats.

El control d’atletisme celebrat en el llit del riu Túria el passat 8 d’agost va suposar per al club local el debut en l’organització d’un esdeveniment a nivell provincial. «El millor de l’atletisme són sens dubte els atletes, i això ha sigut possible solo gràcies a ells», assegura Jacinto Gonzálvez, entrenador del Club Atletisme Puçol: «Són joves amb molta il·lusió i ganes de treballar… Vam poder organitzar la competició gràcies a la seua dedicació desinteressada».

D’aquesta manera, el col·lectiu va obtenir la felicitació per part de la Federació Valenciana d’Atletisme, que va estar present en l’esdeveniment per a controlar el rendiment dels atletes de la província.

«I no sols això, sinó que rebem la seua invitació per a organitzar una altra competició aquest mes d’agost», afig el responsable del club, molt agraït amb tots els participants, «i amb els qui no van poder vindre, que sens dubte ho faran en la pròxima competició».

I també amb José Luis Pérez, alma mater del club, apunta Gonzálvez: «Sense el seu entusiasme no seria possible haver représ els entrenaments, encara que siga de manera individual, en unes circumstàncies tan difícils que estem travessant».

En definitiva, una data més per a recordar entre els integrants del club en la qual, a més, es van complir totes les normes i recomanacions d’higiene pertinents per a extremar la seguretat dels assistents. Ho van fer seguint el protocol que marca la mateixa federació: distància interpersonal, ús de màscares en les instal·lacions, desinfecció de material… L’objectiu, «que la salut de tots siga el primer».

Però l’alegria del club local no acaba en l’èxit de l’organització i és que, per a posar la guinda a aquest «deliciós pastís», l’única participant del club en aquesta competició va brodar la seua intervenció. Es tracta de Chiara Montesin, atleta local que, malgrat haver d’afrontar sola l’esdeveniment, va obtenir la primera posició, «clavant els temps de pas que havíem establit per endavant».

D’aquesta manera, ha aconseguit complir el seu objectiu en tres proves diferents i, així, ascendir a la huitena posició del rànquing de la Comunitat Valenciana en la prova de 1.500 metres.
«Repte aconseguit», conclou Gonzálvez, que assegura que el Club Atletisme Puçol continuarà treballant per a aconseguir noves metes i continuar superant-se amb cada pas que dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − cinc =