25n
25N
25N

Closca Fuga, un casc de bici per a la teua bossa

L’empresa valenciana ha rebut innombrables premis, fins i tot ha estat exposat en el MoMA de Nova York

Closca Fuga, un casc de bici per a la teua bossa

València és una ciutat perfecta per a anar amb bicicleta a tots els costats (a treballar, de passeig, a entrenar…) de fet, fa poc s’han inaugurat quilòmetres de carril bici pel centre de la ciutat donant prioritat a estos vehicles i fomentant l’ús de la bici. Amb la seguretat abans de res, a voltes és complicat i enutjós portar el casc de la bici quan arribes a la teua destinació. Què fer amb ell una vegada has aparcat la bici fins que tornes a agafar-la? Deixar-ho en la bici no és recomanable… este ‘xicotet’ inconvenient ja té solució i és valenciana. Closca Fugida és un casc plegable que ocupa poc i que perfectament pots portar en la bossa o la motxilla.

01-closca-fuga-nordic-gray-him-collection-2El Closca Fuga és l’evolució d’un primer model. Com el disseny i la funcionalitat no tenen per què estar renyides, esta segona generació de cascos plegables presenta un equilibri entre bellesa i funcionalitat, oferint disseny i innovació en un mercat global i en creixement com és la bicicleta com a mitjà de transport. En el disseny d’este nou casc han col·laborat els ciclistes urbans els qui han aportat les seues idees i preferències. Closca i CildeSac han col·laborat conjuntament per a traure a la llum este nou disseny, aconseguint un casc allunyat d’estètiques esportives i més proper a l’estil de vida urbà. A més, compta amb accessoris intercanviables. Entre les característiques destaquen el seu pes lleuger, la seua facilitat per a transportar-ho i la seua adaptabilitat al capdavant. El Closca Fuga està disponible en talles S (54-56 cm), M (57-59 cm) i L (60-62 cm).

Després de dos anys d’intens treball i inversió en R+D+I, Closca s’exporta a 58 països de tot el món i té el suport de grans multinacionals com Airbus o Telefònica, que ofereixen als seus empleats el casc plegable amb un percentatge subvencionat. A més, esta idea ha rebut nombrosos premis com per exemple la 38º edició de Delta d’Or per ser un innovador i minimalista disseny. El seu estil minimalista i innovador li ha valgut el premi Xarxa Dot Award en 2015, fins i tot es va posar a la venda en la tenda de l’emblemàtic Museu d’Art Modern (MoMA) de Nova York i en el Museu del Disseny de Londres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tres =