caixa popular

Més voluntaris per a la 'Clínica Dental Odontología Solidaria' de València

Aquesta clínica dental valenciana atén a persones sense recursos econòmics

Més voluntaris per a la 'Clínica Dental Odontología Solidaria' de València
30/08/2017 -

Dilluns que ve, 04 de setembre, la ‘Clínica Dental Odontología Solidaria’ de València, situada en el carrer Balmes, torna a obrir les seues portes, després de les vacances, per a seguir fomentant la higiene bucal, però també per a ajudar a aquelles persones sense recursos. I és que des de la seua obertura, l’any 1999, aquesta clínica solidària ha atés a més de 16.000 pacients.

Quina és la seua funció? D’una banda, a través de l’educació, intenten promocionar la salut i higiene, així com reivindicar davant les autoritats en Dret Universal a la Salut Oral, però també, i de manera gratuïta i desinteressada, tracten els diferents problemes bucodentals que puguen tenir els seus pacients. En aquest sentit, la major part dels usuaris que reben tractament són derivats des dels serveis socials i sanitaris dels ajuntaments, així com de Càritas o altres ONG.

En l’actualitat, l’equip de ‘Clínica Dental Odontología Solidaria’ de València està format per 68 voluntaris, aproximadament, que destinen un temps del seu treball per a atendre a persones que realment ho necessiten, però que, a causa de la seua situació econòmica, no disposen dels recursos necessaris per a realitzar-li’ls.

No obstant això, aquesta clínica cerca més voluntaris que es vulguen sumar a aquesta bona causa, especialment odontòlegs i higienistes. I és que l’any passat, aquesta clínica dental va atendre a 1.632 pacients, i va lliurar al voltant de 1.087 pròtesis.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 19 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC