caixa popular

Climent traslladarà al Consell la proposta de crear una Zona d'Activitat Logística a Chiva

Climent traslladarà al Consell la proposta de crear una Zona d'Activitat Logística a Chiva
05/09/2017 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent traslladarà al Consell la proposta de l’Ajuntament de Chiva per a crear una Zona d’Activitat Logística (ZAL) de interior en aquest municipi.

Rafa Climent s’ha reunit a Chiva amb l’alcalde d’aquesta localitat, Emilio Morales, i amb el president de l’Autoritat Porturaria de València, Aurelio Martínez, per conèixer de primera mà la possibilitat de desenvolupament d’un gran espai per a usos logístics en aquest municipi.

El conseller ha valorat aquesta proposta, ja que “a la Comunitat Valenciana necessitem sòl logístic i també sòl industrial destinat a la implantació de grans indústries. Des de la Generalitat podem dir que la ubicació és idònia, amb unes connexions de comunicació importants, i per això pot tindre un gran potencial industrial i esdevenir una ZAL molt profitosa per al Port de València “.

“Vaig a traslladar aquesta proposta al Consell i al president Ximo Puig i, una vegada garantida la voluntat política per part de la Generalitat, l’Ajuntament haurà de començar a treballar per agilitzar els tràmits, i per garantir la seguretat urbanística i ambiental del projecte”, ha explicat Rafa Climent.

A més d’aquesta reunió, prèviament el conseller també ha inaugurat a Chiva una jornada formativa i de promoció de l’R + D + I, on ha ressaltat que “en un món tan globalitzat, la innovació és el que pot distingir a unes empreses d’altres , el que pot proporcionar valor afegit a molts productes i, en definitiva, el que pot oferir un avantatge competitiu a les nostres empreses “.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios