25n
25N
25N

Climent destaca la importància dels polígons industrials d'Alzira per al desenvolupament econòmic

L’Ivace ha concedit quatre milions d’euros per a millorar 23 polígons industrials de la Ribera Alta en 2018-2019

Climent destaca la importància dels polígons industrials d'Alzira per al desenvolupament econòmic
10/10/2019 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat la importància dels polígons industrials d’Alzira “per al desenvolupament econòmic de la comarca i de la Comunitat Valenciana”.

Alzira compta amb 17 zones empresarials i tres milions de metres quadrats de sòl industrial, una dada que, per al conseller, la situa “en un pol geoestratègic de la Comunitat per la seua important indústria”.

En aquest sentit, el titular d’Economia ha subratllat que, per al sector industrial, les connexions són un factor fonamental per al seu desenvolupament i creixement. Per això, s’ha compromés a continuar treballant en aspectes que permeten millorar les àrees industrials, com la connexió del polígon industrial Carretera d’Albalat amb l’AP-7, donant resposta així a una reivindicació històrica.

“Continuarem treballant per a millorar i modernitzar els polígons industrials d’Alzira a través de les ajudes del’ivace i també col·laborarem en la coordinació d’altres projectes que no depenen directament de la Conselleria d’Economia Sostenible”, ha explicat.

Climent ha realitzat aquestes declaracions a Alzira, on ha visitat, juntament amb l’alcalde, Diego Gómez, i el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, els polígons industrials Mercat de Proveïments, El Pla i l’empresa Edicions Bromera, i Carretera d’Albalat, per a conéixer ‘in situ’ les necessitats actuals i de futur de les àrees empresarials.

Després del recorregut, Climent ha destacat les subvencions que ha rebut la ciutat i que li han permés realitzar millores en els serveis dels polígons industrials. En aquest sentit, l’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat la necessitat que, durant el pròxim exercici, continuen aquestes ajudes per a “continuar modernitzant els polígons industrials”.

Així mateix, el conseller ha fet especial referència a la labor realitzada per l’Ajuntament durant la passada legislatura en aspectes com la reducció de l’atur en un 22% o el creixement en l’àmbit de la indústria amb un 5%.

Ajudes Ivace polígons Alzira

La Conselleria, a través de l’Ivace, ha concedit quatre milions d’euros per a millorar 23 polígons industrials de la Ribera Alta. Aquesta inversió s’emmarca en les ajudes de l’Ivace per a la millora i modernització de polígons industrials corresponents a les convocatòries 2018-2019 i del 2019 i que han beneficiat a les localitats d’Alzira, Tous, Algemesí, Montserrat, Carlet, L’Alcúdia, Alberic, Catadau, La Pobla Llarga, Sant Joanet i Massalavés.

Així mateix, en el marc d’aquesta convocatòria, Economia Sostenible ha concedit 712.920,55 euros per a millorar i modernitzar cinc polígons industrials d’Alzira (Tisneres, Mercat de Proveïments, L’Agrícola, Riu Verd i Sant Bernabé).
Aquestes ajudes han permés actuacions com la millora en l’enllumenat públic, mitjançant mesures d’eficiència energètica i substitució per led de menor consum, implantació de carril bici, millora viària, i de la senyalització i identificació dels carrers del polígon, així com la senyalització del trànsit.

Trobada amb empresaris

Després de la visita als polígons empresarials, el conseller i l’alcalde han mantingut una trobada amb l’Associació Empresarial d’Alzira i amb el seu president, Raúl Tudela, per a abordar aspectes com les línies d’actuació de la Conselleria en matèria d’indústria o de comerç local i perquè Alzira continue sent motor econòmic i empresarial de la comarca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − catorze =