25n
25N
25N

Climent anuncia una nova línia d'ajudes de l'Ivace d'un milió d'euros per a la finalització de polígons industrials

L’objectiu és acabar els polígons i àrees industrials de gestió municipal que no han pogut ser finalitzats per la falta de recursos

Climent anuncia una nova línia d'ajudes de l'Ivace d'un milió d'euros per a la finalització de polígons industrials
09/01/2018 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat que, en 2018, l’Ivace destinarà un milió d’euros en una nova línia d’ajudes per a la finalització de polígons industrials i àrees empresarials de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, ha explicat que l’objectiu fonamental és “donar suport a aquells ajuntaments que han apostat pel desenvolupament de sòl industrial per a la implantació d’empreses que generen ocupacions i reactiven l’economia i que eviten la deslocalització empresarial i que, una vegada assumida aquesta iniciativa, no han pogut finalitzar-los per la falta de recursos a causa de la conjuntura econòmica”.

Climent ha subratllat que per a la Conselleria d’Economia Sostenible i per a l’Ivace la indústria és una prioritat perquè “tots som conscients que genera llocs de treball i revitalitza les nostres pobles i ciutats i per açò estarem al costat dels nostres ajuntaments perquè puguen finalitzar les obres dels polígons i impulsar l’activitat econòmica”.

El conseller ha recordat que aquesta iniciativa “posa de manifest, una vegada més, l’aposta decidida de la Conselleria i de l’Ivace per enfortir la nostra indústria i per la reindustrialització del nostre territori”.

Cal recordar que, en 2017, Ivace Parques Empresariales va engegar un Mapa de Sòl Industrial a la Comunitat, una eina clau per a localitzar les àrees industrials de Castelló, València i Alacant.

Així mateix, en 2017 ha destinat un total de 23,7 milions d’euros en una ordre d’ajudes dirigida a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons i àrees industrials de la Comunitat Valenciana que ha beneficiat a un total de 73 polígons industrials i que tindrà la seua continüitat en els exercicis 2018-2019 amb caràcter bianual i amb un pressupost inicial de prop de 50 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + catorze =