25n
25N
25N

Climent assenyala que el posicionament dels productes en els mercats, la promoció del seu valor afegit i imatge "són claus per a la competitivitat de l'artesania"

Climent assenyala que el posicionament dels productes en els mercats, la promoció del seu valor afegit i imatge "són claus per a la competitivitat de l'artesania"
04/12/2017 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que “facilitar el posicionament dels productes artesans en els mercats, promocionar el seu valor afegit i reforçar la imatge de l’artesania valenciana en el seu conjunt, aprofitant que és un sinònim de producte de qualitat, són claus per fomentar la competitivitat de l’artesania valenciana “.

Rafa Climent ha participat en l’acte de lliurament dels Premis Artesania Comunitat Valenciana 2017, convocats pel Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

El conseller ha destacat que, a més de la importància econòmica i per a l’ocupació que té l’artesania dins el sector industrial, “l’impuls dels oficis artesans també suposa un estímul per a la creativitat i el manteniment d’oficis que formen part del nostre patrimoni cultural i del nostre llegat històric “.

En aquest sentit, Rafa Climent ha recordat que, aquest any, el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana compleix 30 anys “al servei de la promoció del producte artesà”, i que aquest centre “constitueix un dels pilars fonamentals per difondre i potenciar l’artesania de la Comunitat “.

Premis Artesania Comunitat Valenciana 2017

Els Premis Artesania Comunitat Valenciana tenen com a finalitat incentivar la creació artesanal, la innovació, el compromís amb un desenvolupament sostenible, l’adaptació a les tendències del mercat, i premiar el saber fer de les artesanes i artesans a través del seu reconeixement social i empresarial.

En aquesta edició el Premi Tradició Artesana ha estat per a Orfebres Peris Roca (Lisea Orfebres SLU), el Premi Artesania d’Avantguarda per Maria Teresa Miñana Mollá, el Premi Producte Alimentari Artesà Tradicional ha correspost a Vegadénia, Coop.V, el Premi Producte Alimentari Artesà Innovador a Salses Artesanes F. Gil M., SL i el Premi Dona Artesana a Irene Molina Pascual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − divuit =

bombers
bombers