25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències reobri al públic el pròxim 1 de juny

La Ciutat de les Arts i les Ciències reobri al públic el pròxim 1 de juny
22/05/2020 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències prepara les seues instal·lacions per a la reobertura al públic el pròxim 1 de juny, després de dos mesos tancat a causa de la pandèmia de la COVID-19. L’obertura està supeditada al fet que València capital passe a la fase II a partir de l’1 de juny.

Sota el lema ‘Retroba’t amb la ciència amb total seguretat’, s’han adaptat els espais del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric d’acord amb les normes establides i recomanacions per a la reobertura de cinema i museus de ciència.
De seguida, s’iniciarà la reincorporació de manera progressiva del personal que ha estat teletreballant durant el confinament, període en el qual s’han fet treballs presencials de manteniment, a més de l’adequació dels espais a les mesures necessàries per a garantir la seguretat de visitants i de la plantilla.

En aquest sentit, el personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències està realitzant un pla de formació específic sobre les normes, protocols i mesures adoptades.

Els accessos als edificis disposaran de moquetes desinfectants per a calçat i dispensadors de gel. A més, en una primera fase de la reobertura, se’ls entregarà als i les visitants mascaretes.

En total, s’han instal·lat 24 dispensadors de gel en les zones d’ús públic del complex, que estaran disponibles en les entrades i en diferents punts de les instal·lacions. Els punts d’atenció al públic compten amb mampares de barrera anticontagi.

En el Museu de les Ciències, així com en els diferents espais tancats dins de la zona expositiva, l’aforament està controlat amb cambres comptapersones.

S’ha dissenyat un recorregut per a permetre la visita sense aglomeracions i s’ha senyalitzat de manera clara els accessos i eixides del Museu, així com la distància de seguretat i les vies de circulació única, per a evitar l’encreuament de fluxos de visitants.

En l’Hemisfèric s’ha reduït l’aforament de sala a 42 butaques per a mantenir la distància social i s’ha senyalitzat convenientment perquè els espectadors sàpien quins seients poden ocupar.

En les sessions amb projeccions 3D, els espectadors disposaran d’ulleres 3D, desinfectades adequadament en acabar cada sessió per a garantir la higiene d’aquestes, i precintades en bosses individuals. A més, s’ha incrementat la freqüència de neteja de la sala entre sessió i sessió, que inclourà la desinfecció de les butaques i passamans.

L’Oceanogràfic, que s’ha mantingut tot aquest temps amb la seua total funcionalitat i preservant el benestar dels seus animals, procedirà a la seua reobertura en el moment en què ho permeta l’autoritat competent i el farà amb totes les condicions de seguretat establides, tant per a visitants com per als mateixos treballadors i treballadores.

Tota la informació s’actualitzarà en el canal de notícies de la web de la Ciutat dels Arts i les Ciències i també a través de les seues xarxes socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + un =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus