25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la iniciativa internacional #MuseumWeek

Aquest festival digital, que enguany se celebra del 7 al 13 de juny, consisteix a compartir contingut en xarxes socials amb una etiqueta diferent cada dia

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la iniciativa internacional #MuseumWeek
07/06/2021 -

La Ciutat dels Arts i els Ciències se suma per huité any consecutiu a una nova edició de #MuseumWeek, un esdeveniment digital en el qual participen museus i institucions culturals de tot el món i que ofereixen contingut original basat en el format ‘7 dies, 7 temes, 7 etiquetes’.

L’organització del festival proposa que es compartisquen continguts diaris relacionats amb una etiqueta diferent al llarg de la ‘Museum Week’, que en aquesta edició se celebra del dilluns 7 al diumenge 13 de juny.

Les etiquetes per a cada dia de la setmana seran les següents: el dilluns 7 de juny #ÉraseUnaVezMW; dimarts 8 #TrasBambalinasMW; el dimecres 9 #LaMiradadelaInfanciaMW; el dijous 10 #EurekaMW; el divendres 11 #TitúlaloMW; el dissabte 12 #ElArteEstáenTodasPartesMW i el diumenge 13 de maig #PalabrasParaElFuturoMW. La Ciutat de les Arts i les Ciències ha participat en aquest esdeveniment global des de la primera edició en 2014.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 20 =