25n
25N
25N

Ciudadanos proposa crear una APP amb totes les ofertes de formació i ocupació pública i privat

Ciudadanos proposa crear una APP amb totes les ofertes de formació i ocupació pública i privat
17/10/2016 -

Els joves de Ciudadanos (C’s) a la Comunitat Valenciana han proposat la creació d’una APP que aglutine totes les ofertes formatives i d’ocupació pública i privat. És una de les 17 iniciatives contra l’atur que el grup ha donat a conéixer durant el Primer Campus Ciutadà celebrat aquest dissabte, en el qual han participat més de 200 persones. “Amb l’objectiu de corregir l’exclusió del mercat laboral que estem patint”, com van explicar durant la seua exposició, els joves han fet arribar el document als diputats nacionals i autonòmics i regidors del partit presents en la trobada perquè puguen portar les seues propostes a parlaments i ajuntaments.

“Amb 30 anys no ens conformem a dependre dels nostres pares. Tenim una taxa d’atur del 47,3 per cent i el 67,8 per cent dels quals tenen contracte pateixen la temporalitat”, han afirmat durant l’exposició del document. “A això se li suma l’èxode de joves a l’estranger per a trobar ocupació i, la qual cosa és més preocupant, els que tornen de la seua aventura fora i pateixen a casa dels seus pares l’absència d’oportunitats a la Comunitat”, han continuat.

“Hi ha un circuit d’informació que no arriba als joves i cal trobar una solució”, ha assegurat el grup de Joves de Ciudadanos, que aposta per potenciar “el servei de garantia juvenil i l’assessorament al nou emprenedor en els Serveis Públics d’Ocupació”. A més, respecte a l’autoocupació, advoquen per “la creació d’espais específics per al desenvolupament de start-ups i l’agilitació dels tràmits burocràtics eliminant duplicitats; mentre que per a l’ocupació per compte, les aportacions se centren a dotar d’estabilitat als contractes”. Per això, proposen una “Clàusula Social que bonifique en els concursos públics a les empreses que oferisquen contractes estables i de qualitat als joves”. D’altra banda, el grup ha instat a la Conselleria d’Educació a “procurar que tots els joves acaben l’educació obligatòria dominant l’anglés perquè per a tenir una ocupació de qualitat en la majoria de les empreses demanen l’idioma”.

Després de l’exposició de les propostes en el Primer Campus Ciudadanos, amb la presència del secretari d’organització de C’s, Fran Bullies, el portaveu autonòmic, Fernando Giner, el delegat territorial, Emilio Argüeso, el síndic en les Corts valencianes, Alexis Marí, els diputats nacionals Toni Cantó, Marta Martín, Vicente Tingues, Pepe Cano i Sandra Julià, al costat de diversos diputats autonòmics, els joves han anunciat “la creació d’un Observatori d’Ocupació per a realitzar anàlisi, reunions i debats amb la finalitat de contribuir a l’impuls d’iniciatives polítiques en les Administracions”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − disset =

museo prehistoria
museo prehistoria