25n
25N
25N

Cs demana reforços per a resoldre els ERTO dins de termini i els treballadors no es vegen perjudicats

Cs demana reforços per a resoldre els ERTO dins de termini i els treballadors no es vegen perjudicats
24/03/2020 -

Ciutadans (Cs) en Les Corts reclama més recursos humans en la Conselleria d’Economia perquè els ERTO es resolguen dins del termini establit per llei i no es vegen perjudicats els treballadors afectats, en el marc dels expedients temporals d’ocupació a conseqüència de l’estat d’alarma pel coronavirus.

En l’actualitat, “només deu funcionaris han de tramitar tots aquests expedients de regulació temporal d’ocupació, un total d’11.186 que afecten a més de 80.000 treballadors”, ha advertit en un comunicat el diputat ‘taronja’ Carlos Gracia.

Cs també avisa que hi ha més de 7.000 expedients pendents, per la qual cosa veu urgent agilitar i simplificar els tràmits dins del marc de la legislació i reforçar la plantilla, recordant que han de resoldre’s en el termini de cinc dies des que es fa la sol·licitud.

“Més de 80.000 treballadors valencians depenen de la resolució d’aquests ERTO, amb el que un retard en la seua tramitació demoraria també el cobrament de les prestacions i afectaria milers de famílies”, ha alertat el parlamentari de la formació liberal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + catorze =

Informacion coronavirus