25n
25N
25N

Cs denuncia contractes municipals de més de 320.000 € "amb les mateixes empreses de la cavalcada de Reis"

Cs denuncia contractes municipals de més de 320.000 € "amb les mateixes empreses de la cavalcada de Reis"
14/02/2021 -

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat l’existència de contractes municipals superiors a 320.000 euros “amb les mateixes empreses que van organitzar la cavalcada de Reis”.

Per això, ha anunciat que el seu grup ha ampliat la denúncia presentada en l’Agència Valenciana Antifrau pels contractes relacionats amb la instal·lació de la infraestructura, so i impressió d’entrades del concert homenatge a les víctimes del coronavirus realitzat en la plaça de l’Ajuntament al juliol del passat any.

Giner ha recalcat la importància que l’Agència Valenciana Antifrau “compte amb tota la informació per a tractar de desenrotllar una presumpta trama de contractacions per amiguisme”.

Entre la documentació presentada s’inclou un llistat de contractes, des de 2016 fins a l’actualitat, que sumen més de 320.000 euros, a les empreses Sagarmanta S.L, Avant Pro Event Solutions S.L, Metronom Produccions, Arquimedes Tech Events i Luis Oscar García Soriano, ha indicat Cs en un comunicat.

El representant de Cs ha denunciat que el cercle de les empreses que presenten pressupostos a “la majoria de contractes” relacionats amb Cultura Festiva i Junta Central Fallera és “especialment repetitiu i estrany”. “Dubtem es produïsca per casualitat”, ha afirmat.

En aquest context, ha alertat que les cinc empreses que figuren en el llistat “tenen vincles societaris entre elles o van estar vinculades laboralment a l’actual regidor de Cultura Festiva”.

“El nyap de la cavalcada de Reis, que va ser tot un escàndol en l’àmbit nacional pel context de pandèmia en el qual es va celebrar i sense permisos, pot arribar a destapar una trama de favoritismes al més pur estil de la vella política”, ha assegurat Giner, al mateix temps que ha afegit que “sembla que per a Ribó el seu govern del canvi no és més que un eslògan”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + un =