25n
25N
25N

La ciutadania de Gandia presenta més de 100 propostes als Pressupostos Participatius

Es tracta d’una elevada participació amb propostes molt diverses procedents del veïnat en general, i d’associacions i col·lectius en particular, presentades a través de la web municipal

La ciutadania de Gandia presenta més de 100 propostes als Pressupostos Participatius
30/10/2020 -

Més de 100 propostes han estat presentades per la ciutadania de Gandia als pressupostos participatius 2020. Es tracta d’una elevada participació tot i tenir en compte els temps que estem vivint de pandèmia. Encara així, la ciutadania ha demostrat mantenir la il·lusió en participar.

Han estat propostes molt diverses procedents del veïnat en general, i de les associacions i col·lectius de la ciutat, presentades a través de la web municipal. Nahuel González, regidor delegat de Polítiques amb la Ciutadania, ha agraït el veïnat i la ciutadania “la seua participació. Considerem que és un èxit i, ara, en els següents processos anem a fer partícips a associacions de veïns de cada barri i a la ciutadania per fer un primer filtre. Voldria agrair tant la participació com la qualitat de les propostes”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el director general de Participació Ciutadana, Juanjo Giner: “En temps tan complicats de covid-19, la ciutadania continua donant exemple, activament i participativa, i el teixit associatiu segueix enfortint-se i continuen enviant propostes per a transformar Gandia i per a crear la ciutat que totes i tots volem. Agraïm totes les propostes i anime al fet que continuen participant en el procés de pressupostos participatius de 2020”.

El procés continua en marxa

Finalitzat el termini de presentació de propostes a través de la web, el pasado 25 d’octubre, ara els tècnics municipals faran una valoració prèvia per determinar si les propostes compleixen o no les condicions per a ser votades i dur-se a terme en cas de resultar guanyadores.

Del 23 al 29 de novembre es podran votar les propostes que hagen estat determinades com viables pels tècnics i la ciutadania podrà seleccionar un total d’11 que passaran a la votació final de desembre.

La votació final constarà de les 11 propostes dels barris, una per districte, i de les 11 seleccionades prèviament en la votació filtre de novembre. Al final del procés participatiu eixiran 6 propostes guanyadores elegides entre 22. Per a dur-les a terme, es destinaran 300.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 14 =