caixa popular

Una ciutat sostenible en Marina Genius Lab

Una ciutat sostenible en Marina Genius Lab
30/06/2017 -

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic sostenible de l’Ajuntament de València a través de Vit Emprén, la Marina de València i Innsomnia col·laboren en l’escola d’estiu que Chiquiemprendedores organitza a la Marina del 26 al 30 de juny.

Ecogranges que abasteixen la ciutat, tirolines i carrils bici que substitueixen els cotxes, asfalt que genera energia en xafar-lo, drons ambulància i cases adaptades per a persones amb discapacitat són algunes de les idees que han reflectit els 50 participants de Marina Genius Lab, la primera escola d’estiu de la ciutat de València on xiquets i xiquetes despleguen les seues capacitats creatives i emprenedores.

En esta ocasió compta amb el suport de l’Ajuntament de València a través de València Activa i Vit Emprén, la Marina de València i Innsomnia, que han volgut col·laborar en aquesta iniciativa que, a més de fomentar l’esperit emprenedor dels més menuts, els ofereix la possibilitat de crear la ciutat en què els agradaria viure.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València i responsable de VIT Emprén, Sandra Gómez, ha visitat les instal·lacions d’Innsomnia a la Marina de València per a conéixer de primera mà les idees d’aquest grup de xicotets emprenedors. Gómez ha destacat que “és molt important que els xiquets i xiquetes valencians despleguen la seua capacitat innovadora i emprenedora i s’impliquen en el desenvolupament de València”.

El projecte ha comptat com a reptadors amb Pinturas Isaval, Chic-kles, l’ecobarri La Pinada, Embutidos Martínez, Nunsys-Monrabal i Turisme València de la Diputació de València. Aquests són els que han plantejat microreptes que abordaran diferents aspectes de la ciutat com ara tecnologia i telecomunicacions, turisme, entorn natural, recursos o mobilitat.

Entre altres activitats, a través de Design Thinking els xiquets i xiquetes participants hauran de construir una maqueta geganta que represente les seues idees sobre la ciutat en matèria de tecnologia i telecomunicacions, entorn natural, recursos o mobilitat. La regidora ha assenyalat que “aquest tipus de projectes genera que els més menuts estiguen més implicats en el dia a dia de la ciutat”.

Agents de l’emprenedoria com Lanzadera, BBooster, Demium Startups, Socialnest, Plug&Play, Ateneu Mercantil, CEEI València o AJEV han visitat els menuts per a ajudar-los en la consecució dels seus reptes. També han volgut contribuir a aquesta activitat Hikaru VR, JV Limpiezas, MyWigo, Printable o Gabol i altres emprenedors que desfilaran per l’escola per a ajudar els xiquets amb els seus reptes.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris