25n
25N
25N

'Cinema a la plaça' projectarà diferents pel·lícules durant tot l'estiu per a tota la família

Esta iniciativa, dins de les Nits d’Estiu, intenta amenitzar la falta de les Festes Populars i les celebracions per culpa de la pandèmia

'Cinema a la plaça' projectarà diferents pel·lícules durant tot l'estiu per a tota la família
29/07/2020 -

L’Ajuntament de Torrent anuncia la nova oferta cultural per a l’estiu però, este any, molt lluny de fer grans celebracions com a les Festes Populars, la programació s’ha adaptat perquè les mesures de seguretat puguen complir-se i no suposen un risc per a la salut pública. Este any, Torrent s’omplirà de places de cinema i d’actuacions, que faran que encara que siga un estiu diferent, no per allò siga menys divertit. Cinema a la Plaça 2020 és una proposta dins de les Nits d’Estiu i l’entrada és gratuïta.

“Hui, en altres circumstàncies, a Torrent estaríem en mig de les celebracions populars. Potser, inclús uns encara no s’haurien ni gitat, però ara hem de suportar la situació de la millor forma possible” ha dit un poc trist l’alcalde de Torrent, Jesús Ros Piles. En este motiu, s’han programat tres cinemes en tres places diferents: la plaça de la Llibertat, plaça del Pintor Miró i la plaça de l’Església perquè la gent de Torrent gaudisca d’un lloc on anar a passar les nits de forma segura. Esta iniciativa forma part de la campanya ‘Nits d’estiu’ que ja es duia celebrant des de juny.

Susi Ferrer, regidora de l’Àrea de Cultura i Esports de Torrent, ha destacat la programació que fins al moment l’Ajuntament ha programat per a fer-ne més fàcil l’absència de festes populars. “Des de principis de juliol començarem amb la celebració de Nits d’Estiu que va englobar l’autocine en el polígon Mas del Jutge, una zona en la qual no havíem utilitzat mai i que hem descobert que serveix per a moltes coses en el futur. Després tinguérem el Festival de Jazz que va arribar a moltíssima qualitat i que ha tingut repercussió en l’àmbit internacional, a més d’un musical i monòlegs. Ara continuem en eixes Nits d’Estiu amb la Música és la Festa, de la mà de les bandes de música i que havien sigut molt reclamades per la ciutadania. Totes estes iniciatives han sigut amb entrada lliure, i han tingut molt bona acceptació per part de la gent del poble”.

Quant a la programació de Cinema a la Plaça, els cartells de les pel·lícules destaquen per ser interessants per a tota la família, llevant les que es projectaran a la Plaça de l’Església que seran únicament còmiques. Per a garantir la màxima seguretat, el públic haurà d’identificar-se en el control d’accés, on hi haurà gel hidroalcohòlic a la porta del control, i disposant-se en les cadires per nuclis familiars, segons indiquen els acomodadors.

Per la seua part, l’alcalde ha volgut destacar que li agradaria agrair a les organitzacions festeres que “quan es va comunicar que no s’autoritzarien permisos per a fer talls de carrers, ni cap material que proliferara problemes de seguretat, ho varen comprendre totalment i que van inclús ajudar-nos en tot”. Com que Torrent és una zona que té moltes urbanitzacions on a l’agost arriben les celebracions al carrer, l’alcalde ha ressaltat que en esta ocasió a soles se celebraran les festes religioses com són la de Sant Cayetano o Sant Ramón garantint les mesures de distància social. “Hem d’entendre que este any no toca. Cal esperar, si ens deixen, a celebrar el cap d’any -si es pot- i oblidar el 2020. Ja celebrarem les festes com toca més endavant“, ha sentenciat Jesús Ros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 8 =