25n
25N
25N

El Cinema Nits d'estiu a Torrent suma més de 5.100 espectadors

Bohemian Rhapsody i Campions han sigut les pel·lícules preferides pels torrentins i torrentines

El Cinema Nits d'estiu a Torrent suma més de 5.100 espectadors
02/09/2019 -

Els torrentins i torrentines han pogut gaudir durant les nits d’estiu d’increïbles viatges al futur, emocionants aventures, música i històries molt interessants amb Cinema Nits a la Plaça. Durant el mes d’agost, la plaça de la Llibertat, l’àrea recreativa de la Marxadella, la plaça de l’Església i, enguany per primera vegada, la plaça Pintor Miró s’han convertit en acollidors cinemes d’estiu i han projectat una varietat de pel·lícules que han reunit a més de 5.100 espectadors.

El tret d’eixida de les projeccions el va fer la pel·lícula Bohemian Rhapsody, un film que ha sigut guardonat amb quatre premis Óscar i relata la història de Freddie Mercury i el seu camí per a convertir-se en uns dels vocalistes més reconeguts mundialment. La pel·lícula, que es va emetre en la plaça de la Llibertat, va ser tot un èxit i va acollir a més de 800 persones.

La cartellera de la plaça de la Llibertat es va completar amb altres títols com Perdent l’Est, Spider-Man: Un nou univers o Com entrenar al teu drac 3, una proposta dirigida no solament al públic infantil, sinó també al més major.

Al mateix temps, la plaça de l’Església ha sigut un altre dels emplaçaments on s’han emés títols com El millor estiu de la meua vida, Mamma Mia! Here We go Again o Superlópez. Un dels grans èxits va ser Campions, que va acollir a més de 650 persones que no van voler perdre’s aquesta emocionant pel·lícula guanyadora de tres premis Goya.

D’altra banda, la plaça Pintor Miró, que es va estrenar enguany com a cinema d’estiu, va projectar Jurassic World: El regne caigut, reunint a més de 300 veïns i veïnes. Finalment, l’àrea recreativa de la Marxadella, que va emetre la pel·lícula Campions i que va tindre més de 110 espectadors.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell