25n
25N
25N

Cinc startups valencianes entre les deu premiades al Digital Health Venture

Jordi Peris ha recalcat la “rellevància que València aculla estos esdeveniments que posen de manifest l’increïble treball tecnològic que està fent-se a la nostra ciutat”.

Cinc startups valencianes entre les deu premiades al Digital Health Venture
27/10/2016 -

El Digital Health Venture, organitzat per l’IVACE, el Banc de Patents, Fisabio, InnDEA i ICEX Invest Espanya, s’ha celebrat durant dos dies a la nostra ciutat amb la presència de quaranta startups finalistes, escollides després d’una convocatòria pública, que presentaren els seus projectes d’avanços en dispositius, aplicacions i servicis de millora mèdica davant d’un jurat compost per empreses i inversors consolidats en el sector de la innovació en la salut.

Entre les 10 premiades es troben 5 startups valencianes: CYS Bionics, amb un projecte de tecnologia biònica que estudia i millora la interacció del ser humà amb el seu entorn; Kanteron Systems, creadors d’un programari de gestió de dades de salut per a medicina personalitzada; NeuroAtHome, amb una plataforma de programari de rehabilitació des de casa per a pacients amb seqüeles d’una lesió neurològica o malaltia neurodegenerativa; Nothingbutnet, que ha ideat un projecte per a monitorar les condicions físiques dels esportistes i millorar el seu rendiment, i Tesoro Imaging SL, que ha elaborat una tecnologia d’imatge mèdica en 3D per a odontologia.

La resta de les premiades han estat Exovite, empresa emergent de Saragossa dedicada a la impressió en 3D de fèrules de rehabilitació; LindaCare, procedent de Bèlgica i dedicada al telemonitoratge de pacients; la barcelonina Mediktor, que ha creat una app que avalua els símptomes de l’usuari i el posa en contacte amb l’especialista adequat; Pryv SA, de Lausana (Suïssa), que ha ideat un dispositiu informàtic que recull dades de diferents fons (historials clínics, etc.) per a avançar en la investigació de la salut dels pacients, i l’holandesa Sleep.AI, premiada per una app que diagnostica els problemes d’apnea i bruxisme quan dormim.

L’organització ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit de la convocatòria del Digital Health Venture. El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha recalcat la “rellevància que València aculla estos esdeveniments que posen, a més, de manifest l’increïble treball tecnològic que està fent-se a la nostra ciutat. N’és una bona prova que cinc de les deu premiades són startups valencianes que aposten amb els seus projectes innovadors de salut digital per a millorar la vida de les persones”.

Les empreses emergents participants en l’esdeveniment han pogut també conéixer casos d’èxits d’altres startups, han rebut mentoració i han protagonitzat reunions bilaterals amb inversors perquè estos coneguen més de prop el seu treball i n’estudien el finançament.

Les guanyadores tindran l’oportunitat de participar en l’European Venture Summit, que se celebrarà el pròxim mes de desembre a Alemanya, on competiran amb les empreses tecnològiques més capdavanteres d’Europa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =