caixa popular

Ciclopaseo per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat

Un total de 168 ciclistes i patinadors van eixir a divertir-se i gaudir d’un recorregut urbà pels carrers de la ciutat

Ciclopaseo per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat
26/09/2017 -

El diumenge al matí es va realitzar un ciclopaseo pels carrers de Torrent per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat. Una activitat inclosa dins de la programació, que des de l’ajuntament, en col·laboració amb diferents associacions i col·lectius, s’ha dut a terme per a motivar a la ciutadania a deixar d’agafar els seus cotxes i utilitzar mitjans de transport menys contaminants i més sostenibles.

La plaça Moralets va congregar a un gran nombre de persones que es van acostar per a participar en el ciclopaseo, que en l’edició d’enguany tenia com a novetat la participació no solament de gent amb bicicleta sinó també amb patins. En total van ser 168 ciclistes i patinadors els que es van divertir passejant pels carrers de la ciutat, al costat dels seus familiars i amistats.

A més, van participar en el ciclopaseo les següents associacions: la Penya Ciclista de Torrent, Patinar per Torrent i el Col·lectiu Soterranya. El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i la regidora d’Esports, Nadia Marín també van estar presents i es van inscriure en la marxa. “És un orgull comprovar l’èxit de participació del ciclopaseo. Ha sigut una setmana amb una programació molt variada, en la qual l’ajuntament ha fomentat entre la ciutadania l’ús de mitjans de transport sostenibles. A més, el dimecres es van presentar les 135 noves bicicletes de BiciTorrent, que inclou, entre les seues moltes novetats, la compatibilitat amb l’estacionament d’altres parades de bicicletes de diferents municipis i fins i tot de València ciutat”, ha assenyalat el regidor.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris