25n
25N
25N

El Palau de la Música posa en marxa una nova edició del cicle “Emergentes al Palau”

El Palau de la Música posa en marxa una nova edició del cicle “Emergentes al Palau”
10/11/2020 -

El Palau de la Música posarà en marxa aquest pròxim dijous una nova edició del seu cicle «Emergents al Palau», amb la primera de les tres xarrades en streaming de temàtica musical i cultural, que seran impartides per professionals del sector, i que es desenvoluparan des del Palau de la Música mitjançant la pàgina de Facebook de l’auditori valencià.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, ha recomanat seguir aquestes xarrades que permetran «conéixer la situació del sector en aquests temps de pandèmia i les solucions que s’estan aportant, així com unes altres qüestions que considerem de gran interés i que envolten aquest món tan important per a nosaltres que és la música». “Donades les circumstàncies actuals”, ha afegit Tello, «acostem aquestes xarrades a la ciutadania mitjançant les xarxes socials, que estem segurs interessaran molt a totes i a tots».

Les tres xarrades començaran a les 19.00 hores i la primera d’elles, aquest dijous 12 de novembre, tindrà per títol “Música en directe en temps de pandèmia”. Manolo Tarancón, músic i coordinador del cicle, serà el moderador d’aquest primer encontre. Els participants seran, por una part, Sergi Almiñana, promotor i director d’El Caimán Producciones i un dels impulsors del cicleMUV, així com secretari de Música PROCV. I per una altra, Beatriz Traver, que es dedica a la producció d’esdeveniments de música clàssica i que actualment imparteix l’assignatura “Òpera: Història i Pensament” en la Universidad CEU – Cardenal Herrera de València. També és la directora de producció del Festival Internacional de Música de Cambra de Godella.

El director del Palau, Vicent Ros, ha recordat que «Emergents al Palau» és un cicle del projecte «Palau Obert», que «vam impulsar amb molta il·lusió fa tres anys, per a obrir el Palau a altres tipus de públic, i per a donar suport i impuls als artistes emergents”. És per això, ha incidit, que amb aquestes xarrades “esperem poder assessorar-los en aquelles qüestions del seu àmbit laboral que li poden ser d’utilitat».

La segona xarrada porta per títol “Músics i productors”, serà el dijous 26 de novembre i consistirà en una entrevista online entre Manolo Tarancón i Paco Loco, músic i productor musical que és considerat com un dels referents a nivell de gravació de discos de bandes actuals, tant estatals com internacionals. Una xarrada que serà d’interés tant a músics com a curiosos que desitgen conéixer de prop com és un procés de gravació.

I en la tercera xarrada, dijous 10 de desembre, el periodista Rafa Cervera, també coordinador del cicle «Literatura i pop…, al Palau» de l’auditori valencià, xarrarà amb la fotògrafa Mariví Ibarrola per a
abordar “Drets i llibertats mitjançant la música”. Ibarrola desenvolupa projectes de premsa, fotografia, documentació i comunicació. És professora associada de la Universidad Carlos III de Madrid i va immortalitzar moments imprescindibles de La Movida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 13 =