caixa popular

Oberta la convocatòria del xec escolar per al curs 2017-2018

Oberta la convocatòria del xec escolar per al curs 2017-2018
19/05/2017 -

Des d’aquest divendres 19 de maig i fins al pròxim 7 de juny es poden sol·licitar les ajudes a l’escolarització infantil, d’edats compreses entre els 0 i els 6 anys. La convocatòria del xec escolar es va publicar ahir en el BOP i les sol·licituds ja estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament de València (www.valencia.es), en les Juntes de Districte i en els Registres municipals. També es pot consultar en l’adreça electrònica les bases de la convocatòria i la documentació que cal adjuntar.

Xec Escolar és un sistema d’ajudes econòmiques a l’escolarització infantil destinades a sufragar les despeses d’ensenyança dels menors empadronats en el municipi de València que reunisquen les condicions que les bases reguladores. Aquest sistema intenta contribuir així a la importància decisiva d’aquesta etapa escolar en la compensació de desigualtats en educació.

Per al curs escolar 2017-2018 l’import màxim mensual del xec escolar serà de 90 € i per un període màxim de 10 mensualitats I exclusivament en concepte d’ensenyança. No es subvencionarà les despeses derivades d’activitats extraescolars, menjador, horaris especials, llibres, material escolar, matrícules.

Tampoc es poden acollir a aquestes ajudes, els menors escolaritzats en centres públics o amb concert educatiu ple, pel fet que en aquests casos ja està garantida la gratuïtat de l’ensenyament. La dotació pressupostària destinada a aquesta convocatòria és de 3.020.000 €. L’any passat la partida es va incrementar en un milió d’euros i enguany es manté.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC