25n
25N
25N

Nova oportunitat per al Xec Ocupació de Paterna, amb fins a 6.000 euros en ajudes

Nova oportunitat per al Xec Ocupació de Paterna, amb fins a 6.000 euros en ajudes
13/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert una nova convocatòria del Xec Ocupació, una subvenció de fins a 6.000 euros destinada a aquelles empreses que contracten a aturats empadronats en el municipi.

Tal com ha explicat el Tinent d’Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández “l’objectiu d’aquestes ajudes és promoure l’ocupació en el municipi, oferint a les empreses una subvenció per contractacions a veïns/as del municipi, amb especial compensació als contractes indefinits”.

A més, Fernández ha destacat que “per a facilitar les subvencions, en aquesta convocatòria s’han rebaixat alguns requisits com el temps que l’aturat ha estat empadronat a Paterna, que passa a 6 mesos abans d’haver iniciat la seua relació laboral, o l’antiguitat com a demandant d’ocupació en les oficines LABORA que deu ser mínim de 2 mesos abans de la data de contractació”.

Les ajudes estan dirigides a totes aquelles empreses que hagen contractat de l’1 de gener a l’1 de novembre de 2019, i la quantia variarà en funció del tipus de contracte realitzat.

Així, les contractacions inicials de persones desocupades a jornada completa per un contracte de durada mínima de 6 mesos, se subvencionarà amb ajudes dels 3.000 als 4.200 euros.

A més, si la contractació inicial ha sigut indefinida, s’incrementarà la subvenció en 1.800 euros i en el cas d’haver convertit contractes temporals en indefinits, la quantia de l’ajuda serà de 1.800 euros.

Finalment, Fernández ha recordat que “a més del tipus de contracte, es tindrà especialment consideració les contractacions de menors de 30 anys i majors de 55 anys i es valorarà que hagen participat en accions de formació, de manera completa, promocionats per l’Ajuntament durant els últims 3 anys”.

Les empreses interessades podran trobar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l’Ajuntament i podran presentar les sol·licituds fins al pròxim 1 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =