25n
25N
25N

Una xarrada sobre les escriptores que van canviar la societat

Una xarrada sobre les escriptores que van canviar la societat

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona i tant a València cabdal com en els seus pobles s’impartiran tallers, exposicions i conferències dedicades a la seua contribució al desenvolupament de la societat en el seu conjunt.

La xarrada “Escriptores silenciades. La cultura incompleta”, a impartir-se el 7 de març en el Saló d’Actes del MuVIM, serà dirigida per Marina Izquierdo, periodista valenciana i professora de la Universitat de Columbia a els Estats Units, autora del llibre La mitad silenciada.

“La història no és com ens l’han explicat”, resa la convocatòria en fer una al·lusió directa a com el sistema majoritàriament regit pels homes ha silenciat l’art, específicament la literatura. Al llarg de les èpoques, les veus femenines han sigut relegades fora del cànon que s’ensenya en escoles i universitats. Este crim, per dir el menys, ha proporcionat material per a presentar xarrades com esta.

Els referents femenins de la literatura, i la consideració de tot l’univers cultural que han creat al llarg del desenvolupament del pensament humà, constitueixen el nucli principal d’esta activitat amb lliure accés fins a completar aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =