25n
25N
25N

Segona convocatòria per a la cessió de locals municipals

Segona convocatòria per a la cessió de locals municipals
18/02/2017 -

Aquestes convocatòries, en paraules de María Oliver, regidora de Patrimoni Municipal, “aporten la necessària transparència en la cessió de locals i impedeixen la discrecionalitat i els greuges comparatius que durant anys han caracteritzat aquest tipus de cessions”.

Estar donada d’alta en el registre d’associacions, presentar un projecte que justifique el temps d’arrelament i un projecte d’activitat sociocultural, així com la disponibilitat a compartir el local o col·laborar amb altres associacions de la ciutat o del mateix barri, són els requisits que han de complir les entitats per a poder optar-hi. El termini finalitza el 2 de març.

Es tracta de la segona convocatòria per a la cessió de locals, després dels tres que van ser adjudicats el novembre passat. En aquesta ocasió són dos els locals licitats, un situat a Ciutat Vella, al carrer d’en Bou, 7, i l’altre al campus universitari de Blasco Ibáñez, en el número 12 del carrer d’Alfonso de Córdoba. La duració inicial de la cessió no serà superior a quatre anys, i es pot prorrogar per períodes bianuals fins a un màxim de huit anys.

Totes les propostes seran estudiades per la Comissió d’Avaluació segons els barems que estableixen les bases del procediment. La Comissió ha de valorar, atenent una sèrie d’indicadors, la implicació de l’entitat en el teixit social del barri, la seua trajectòria i l’impacte de les seues actuacions, a més del programa d’activitats previstes, entre altres aspectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 6 =