25n
25N
25N

El Palau de la Música acull el Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València

El Palau de la Música acull el Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València
15/05/2019 -

El Palau de la Música de València acull el 18 i el 19 de maig el Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, amb la presència de 13 societats musicals de la província de València. El director del Palau de la Música, Vicent Ros, el Diputat de Cultura, Xavier Rius, el cap de servei de Cultura, Josep Vidal, el Vicepresident de la FSMCV, Roberto Escobar i l’assessor musical de la Diputació, Pablo Sánchez Torrella, han presentat aquest certamen en un acte al qual ha assistit la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello.

Vicent Ros ha desitjat que aquesta edició siga un èxit tant de públic com artístic i ha volgut incidir en què «un any més tornem a acollir aquest certamen, que amb el nostre, l’Internacional ‘Ciutat de València’, són dels més importants a escala nacional i situen la nostra ciutat com a referència del món bandístic».

Les diferents seccions en les quals poden concursar les societats musicals estan determinades pel seu nombre de participants sobre l’escenari passant des de la quarta secció (amb un mínim de 40 músics) a la més nombrosa, la d’especial (amb un màxim de 110 músics). Les actuacions els dos dies començaran a les 10.30 hores i a les 17.00 a la vesprada, en funció del nombre de músics.

Les bandes que participen són:

Secció Especial: Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios

Secció Primera: Banda Juvenil Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera

Secció Segona: Unió Musical Santa Cecília de Canals; Associació Cultural Tot per la Música d’Ontinyent i Centro Instructivo Musical Santa Cecilia de Iàtova

Secció Tercera: Unió Musical de Xeraco, Societat Joventut Musical de Quart de les Valls; Banda Joven de la Unión Musical Municipal de Godelleta; Associació Música Jove de Benimaclet (València), y Agrupación Musical Fuente de San Luis, de València

Secció Quarta: Agrupació Musical Jove de Manuel, Sociedad Artística y Cultural Unión Musical de Benetússer i Unió Musical d’Algímia d’Alfara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 9 =

museo prehistoria
museo prehistoria