25n
25N
25N

La línia de Rodalia que uneix València i Castelló recupera tots els serveis el dimarts

La línia de Rodalia que uneix València i Castelló recupera tots els serveis el dimarts
23/10/2020 -

Renfe recupera tots els serveis de Rodalia de la línia C-6, que uneix València i Castelló de la Plana, a partir del 27 d’octubre, data de finalització de les obres d’Adif AV per a la implantació de l’ample internacional en la línia.

El nombre de serveis de rodalia recuperats és de 12 entre València i Castelló de la Plana i 14 en sentit invers. L’oferta global suposa la circulació de 88 serveis cada dia entre totes dues ciutats, 79 de Rodalia i 9 de Mitjana distància, ha informat Adif en un comunicat.

Amb les obres iniciades per Adif AV el passat 24 de juliol, va ser necessari restringir la capacitat de l’operativa ferroviària. Renfe ha treballat en l’adaptació dels horaris dels trens a aquesta situació, a fi de donar “el millor servei possible a tots els viatgers de la Línia”, ha assegurat.

Per això, ha anat incrementat el nombre de trens en la mesura en la qual ha sigut possible, passant de 51 serveis el 24 de juliol, a 62 serveis el passat 5 d’octubre i finalment el dia 27 d’octubre circularan el 100% dels trens.

La companyia recorda a tots els usuaris dels serveis de transport amb tren, que per Ordre del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana és obligatori l’ús de mascaretes que cobrisquen nas i boca, tant en el trànsit per l’estació com a l’interior dels trens.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − onze =