25n
25N
25N

Una soca "altament contagiosa" de Covid-19 obliga a confinar a 200 alumnes d'Elda

Els i les estudiants d’Educació Infantil de les Carmelites hauran de romandre aïllats fins el 23 de febrer

Una soca "altament contagiosa" de Covid-19 obliga a confinar a 200 alumnes d'Elda
17/02/2021 -

Al voltant de 200 alumnes del col·legi Santa María del Carmen de les Carmelites d’Elda han sigut confinats després de detectar-se un brot de Covid-19 d’una soca “altament contagiosa”. La Conselleria de Sanitat mantindrà confinats des de hui i fins al pròxim 23 de febrer als i les alumnes d’Educació Infantil d’aquest centre.

Concretament, haurà de romandre confinat durant la setmana vinent l’alumnat de 3, 4, i 5 anys que haja assistit al centre durant aquesta setmana o l’anterior, mentre que els que no han assistit no hauran de confinar-se però tampoc assistir al centre, ja que les aules romanen tancades. Els alumnes que hagen donat positiu per Covid-19 en els últims 90 dies tampoc hauran de romandre confinats.

En les pròximes hores es realitzarà un garbellat entre tots els escolars per a detectar quants casos hi ha en total i determinar la procedència de la soca.

En un comunicat enviat des del centre recorden que els estudiants no han d’eixir de casa, i s’han d’extremar les mesures de precaució amb els convivents, però els seus germans i pares no estan confinats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − quatre =