25n
25N
25N

Els centres educatius paiportins enceten el procés de matriculació a distància per al pròxim curs acadèmic

Les escoles i instituts han actualitzat els seus webs amb tota la informació necessària per a les famílies, a més de visites virtuals als seus centres

Els centres educatius paiportins enceten el procés de matriculació a distància per al pròxim curs acadèmic
12/05/2020 -

Els centres educatius de Paiporta aborden el començament del procés de matriculació per al nou curs acadèmic 2020-2021. Després de la paralització de la marxa normal del curs, amb la substitució de les classes presencials per la formació a distància, a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus Covid-19, les escoles i instituts paiportins aborden la matrícula i començament del nou curs acadèmic seguint les noves mesures i normativa marcada per les autoritats estatals i la Conselleria d’Educació.

La Conselleria d’educació ha fet públiques recentment les dates de matrícula. Així doncs, l’alumnat d’infantil i de primària podrà realitzar matricular-se del 8 al 16 de juny. La data de matrícula al cas de l’ESO, Batxillerat, FP i Cicles Superiors serà del 17 al 26 de juny.

A més, els centres del municipi han habilitat una visita virtual per les seues instal·lacions per tal que les famílies que estiguen interessades a matricular als seus fills i filles puguen visitar-los a distància. “Hem mantingut reunions i un treball intens i molt productiu amb tots els centres del municipi i els seus equips directius. S’ha fet una molt bona tasca per habilitar tot el procés de matriculació i informació en línia. Esperem una molt bona acollida de la iniciativa de les visites virtuals, ja que, amb l’actual situació d’estat d’alarma, malauradament les famílies no poden conéixer físicament els centres”, ha explicat el regidor d’Educació Alejandro Sánchez.

Enguany la matrícula es farà exclusivament per via telemàtica i les famílies hauran de disposar de certificat digital, DNI electrònic o sistema Cl@ve. Per tal d’agilitzar aquest procés de matrícula, les últimes setmanes l’Oficina ÚNICA de l’Ajuntament ha estat tramitant presencialment les diverses peticions de certificats digitals. Les persones interessades, encara poden demanar-lo, amb cita prèvia, a través del web municipal paiporta.es/cita-previa i acudint amb màxima puntualitat a l’Oficina ÚNICA.

“Gràcies a l’esforç i bona disposició del personal tècnic municipal s’ha fet un molt bon treball de previsió per tal de no col·lapsar el sistema i ja hi ha molta gent que s’ha tret el certificat. Ara esperem que no sorgisquen molts problemes al moment de la matrícula, encara que des de l’Ajuntament estarem previnguts i facilitarem en el seu moment els mecanismes necessaris per a ajudar a les famílies amb la matrícula”, ha conclòs el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =